Daniel Radcliffe „drámaian unja” az Oscar-pofonnal kapcsolatos híreket

MOZI HÍREK – Daniel Radcliffe nem kívánja megosztani személyes véleményét Will Smith pofonjáról, amit Chris Rocknak adott, mert szerinte már elég híresség megtette ezt.

 

 

Daniel Radcliffe-től ne kérdezd meg a véleményét az Oscar-fiaskóról, mert kifejtette, hogy nem akar a hírhedt történet részévé válni. Vasárnap este Chris Rock Jada Pinkett Smith frizuráján viccelődött, amiért Will Smith behúzott neki egyet. Vitatott módon Smith még aznap este átvehette a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, azonban sokaknak eszébe jutott a kérdés, hogy vajon miért nem tartóztatták le, vagy legalábbis kísérték ki az épületből a Richard király színészét, miután megtámadta a díjátadót.

Sok híresség is megszólalt, tekintettel arra, hogy az incidens az év legnagyobb hollywoodi estéjén történt, amelyet világszerte több millió ember követett figyelemmel. Természetesen a helyzet szóba került Az elveszett város (The Lost City) sztárjával, Daniel Radcliffe-fel is, aki nemrég az Egyesült Királyságban adott interjút a Good Morning Britain című műsornak. Radcliffe a maga részéről nem akart konkrétumokat mondani arról, hogy ő személy szerint hogyan vélekedik az egészről, mivel úgy érzi, hogy már elég véleményt hallott mérlegre tenni, hogy nem akar többet hozzátenni. Daniel Radcliffe így fogalmazott a Variety szerint:

„Annyira drámaian unom már az emberek véleményét erről, hogy egyszerűen nem akarok még egy véleményt hozzátenni.”

Bár nem foglal állást, Radcliffe elismerte, hogy tudja, milyen érzés, amikor a díjkiosztókon elhajítják a vicceit. Radcliffe számára ez egy kicsit más volt, hiszen gyereksztárként és a Harry Potter-filmek főszereplőjeként lépett a színpadra. Daniel Radcliffe visszaemlékszik, hogy nem igazán tudta, hogy az emberek vele vagy rajta nevetnek-e, és ő ezt úgy vészelte át, hogy egyszerűen mosolygott.

„Amikor gyerekként dolgokat csinálsz, sosem vagy egészen biztos benne, hogy a vicceden nevetnek, vagy rajtad, ahogy viccelni próbálsz. Szóval van egy olyan módod, hogy >>csak mosolygok és nevetek tovább, és talán hamarosan vége lesz<<.”

Valóban sok híresség elmondta már a véleményét az Oscaron történt incidenssel kapcsolatban. Bár sokan egyetértenek abban, Chris Rock vicce lehet, tényleg ízléstelen volt, a konszenzus mégis arra mutat, hogy Smith ettől függetlenül átlépett egy határt azzal, hogy erőszakoskodott a komikussal. Rock állítólag tagadta, hogy büntetőjogi feljelentést tett volna Smith ellen, de ettől még előfordulhat, hogy fegyelmi eljárás indul a színész ellen. Az Akadémia nemrég közleményt adott ki, amelyben bocsánatot kért Rocktól, és azt sugallta, hogy hamarosan lépéseket tesznek Smith ellen.

„Smith úr tettei a 94. Oscar-gálán mélyen megrázó, traumatikus eseményt jelentettek, amelynek személyesen és a televízióban is tanúja voltunk” – áll az Akadémia közleményében. „Rock úr, bocsánatot kérünk öntől azért, amit a színpadunkon átélt, és köszönjük, hogy abban a pillanatban ilyen rugalmasan viselkedett. Ugyancsak elnézést kérünk a jelöltjeinktől, vendégeinktől és nézőinktől azért, ami egy olyan eseményen történt, amelynek egy ünnepi eseménynek kellett volna lennie.”

A közlemény kitart amellett, hogy Smith nem volt hajlandó elhagyni a ceremóniát, amikor megkérték rá, és így folytatja: „A dolgok olyan módon alakultak, amire nem számíthattunk. Bár szeretnénk tisztázni, hogy Smith urat megkérték, hogy hagyja el a ceremóniát, és ezt visszautasította, azt is elismerjük, hogy másképp is kezelhettük volna a helyzetet.”

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu