Daniel Radcliffe imádta a gonosztevő szerepét Az elveszett városban

MOZI HÍREK – Daniel Radcliffe elmondta, hogy a gonosz szerepét játszani nagyon szórakoztató volt számára, de nem biztos benne, hogy a színésztársai ugyanígy éreznek.

 

 

Daniel Radcliffe, aki Harry Potter szerepével alapozta meg hírnevét, nem éppen arról ismert, hogy a rosszfiút játssza, és talán ez is közrejátszott abban, hogy olyan jól érezte magát Az elveszett város gonosztevőjének szerepében. Jövő hónapban debütál a hazai mozikban Adam és Aaron Nee új, nagy költségvetésű akció-kalandfilmje. A főszerepeket Sandra Bullock és Channing Tatum játsszák, Radcliffe pedig az antagonista szerepét tölti be.

A filmben Loretta Sage (Bullock) romantikus regényírónő Alan Caprison (Tatum), Az elveszett város című regényének címlapmodellje társaságában turnéra indul, hogy népszerűsítse új könyvét. A lányt elrabolja a különc milliárdos, Abigail Fairfax (Radcliffe), aki azt hiszi, hogy a Sage könyvében megírt kitalált város valóságos. Abigail azt követeli, hogy Loretta vigye el őt a mitikus városba, míg Alan küldetésre indul, hogy megmentse őt.

Daniel Radcliffe nemrég a New York Times-nak adott interjújában mesélt a szerepről. A színész bevallotta, hogy nagyon jól érezte magát a forgatáson, igazán élvezte a szerepben töltött időt. Megjegyezte azonban, hogy a többi szereplő talán nem szórakozott olyan jól, mint ő, mivel Radcliffe szerepe fizikailag nem volt annyira „kimerítő”, mint amin a többieknek keresztül kellett mennie. Ahogy Radcliffe mondja:

„Hatalmas móka volt.”

„Furcsa, mert ők nagyon-nagyon keményen dolgoztak ezen a filmen, és elég kimerítő fizikai forgatásokat végeztek, én pedig nagyon lazán éreztem magam, és úgy voltam vele, hogy >>Hé, srácok, mindannyian nagyon fáradtnak tűntök!<<„

Kétségtelen, hogy Daniel Radcliffe a Weird Al Yankovic-életrajzi filmben is szinte lubickolt, amelynek forgatását nemrég fejezte be. A The Roku Channel számára készülő vígjáték-életrajzi mozi, amelyben Radcliffe alakítja Yankovicot, a Weird: The Al Yankovic Story címet viseli. Radcliffe pénteken a The Tonight Show-ban jelent meg, ahol beszélt a szerepről, és elárulta, hogy harmonikaórákat vett Yankovic-tól.

A Weird: The Al Yankovic Story még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de várhatóan még idén érkezik a The Roku Channelre streamingre. Az elveszett város eközben 2022. április 21-én kerül a hazai mozikba.

Forrás: The New York Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu