Idén lesz 15 éves Az Assassin’s Creed! Vajon készület belőle remake/remaster? [VIDEO]

Az első Assassin’s Creed közel 15 éve jelent meg, azóta a játék az egyik legnagyobb franchise-zá nőtte ki magát. Ez talán jó alkalom lenne arra, hogy az eredeti játékot visszahozzák egy remaster vagy remake formájában.

 

Idén novemberben lesz 15 éve, hogy megjelent az első Assassin’s Creed, egy akció- és lopakodós videojáték, amelyben Altairral találkozhattunk a harmadik keresztes hadjárat idején, a Szentföldön, amely egy egész generációnyi játékost tudott magával ragadni. Nem csoda, hogy az Assassin’s Creed azóta az egyik legjövedelmezőbb franchise-zá nőtte ki magát. Most a Digital Dreams egy videója pedig rálátást adott arra is, hogy milyen lenne az eredeti játék egy remaster formájában, az eredmény magáért beszél!

 

 

Egy RTX 3090-es grafikus kártyán végrehajtott textúramódosítással dobták fel az eredeti Assassin’s Creedet a vieóban. Az eredmény kiváló, és a Ubisoft játékát szinte a mai, vagy legalábbis egy sokkal frissebb kiadáshoz hasonlítja vizuális szempontból, legfőképpen a fény és megvilágítás tekintetében. A Digital Dreams YouTube videója alatti leírás még részletesebben taglalja a változtatásokat, amelyeket a videó feltöltői alkalmaztak a játékon. Ugyanakkor azt is meg kell jegyezni, hogy nem ez az első alkalom, hogy a sorozat egyik rajongója időt szakít arra, hogy nem hivatalosan remasterelje az Altair főszereplésével készült akció-kalandjátékot.

Addig is a játékosok élvezhetik a veterán sorozat legújabb részét, az Assassins Creedet: Valhallát, amely nemrég kapott egy jelentős bővítést. A Ubisoft pedig jelenleg egy Assassin’s Creed: Infinity című kiadáson dolgozik, amelyben a stúdió még több szabadságot és kevesebb korlátot szeretne a játékosoknak nyújtani. Ezt megelőzően azonban egy újabb, nem hivatalos videojátékot terveznek.

Forrás: Givemesport

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu