Jason Momoa lehet a készülő Minecraft film főszereplője?!

MOZI HÍREK – Ha minden igaz, Jason Momoa szerepet kapott a Napoleon Dynamite rendezőjének, Jared Hessnek az élőszereplős Minecraft-filmjében.

 

 

Tetszik vagy sem, úgy tűnik, a készülő Minecraft-film Jason Momoával a főszerepben halad előre. A The Hollywood Reporter szerint az Aquaman és a Trónok harca sztárja kapta meg a szerepet a népszerű blokképítő videójáték élőszereplős filmadaptációjában. Jared Hess (Napoleon Dynamite) is a fedélzeten van, aki a Warner Bros. Pictures szerint a rendező lesz.

A Minecraft-filmet már évek óta fejlesztik, és a néhai producer, Jill Messick posztumusz elismerését is tartalmazza majd.

Mary Parent és Roy Lee is producerkedik a Minecraftot fejlesztő Mojang Studios Lydia Winters és Vu Bui közreműködésével. Az executive producerek között van Jon Berg, Cale Boyter és Jon Spaihts.

A Minecraftot először 2009-ben adta ki a Mojang Studios, és azóta minden idők legkelendőbb videójátékává vált több mint 238 millió eladott példánnyal.

A videojáték leegyszerűsített, tömbszerű grafikát használ, és kreativitásra ösztönöz azáltal, hogy a játékosok különböző terepek és tárgyak felhasználásával épületeket és tájakat terveznek, mindezt blokkok formájában. A Minecrafthoz kapcsolódó spinoff játékok, mint a Minecraft: Story Mode animált Minecraft-világokban játszódó új történeteket képzeltek el, de hogy ez hogyan fog átmenni egy élőszereplős adaptációba, még nem tudni.

A múltban már voltak kísérletek arra, hogy a Minecraftból filmet készítsenek, de ezek nem jártak sikerrel. Egy időben a Felhőtlen Philadelphia sztárja, Rob McElhenney volt a film rendezője, de végül elváltak útjai a projekttől. 2019-ben jelentették, hogy a Freeheld rendezője, Peter Sollett készíti majd a Minecraftot, de végül ez sem jött össze. Steve Carell is a színészek között volt, akiket állítólag kiszemeltek a szerepre, de ő nem vesz részt a mostani verzióban Hess-szel és Momoa-val.

Úgy tűnik, hogy a videójáték-adaptációk folyamatos sikere megadta a Minecraft-filmnek azt a lökést, amire szüksége van ahhoz, hogy végre elkészülhessen. A Sonic, a sündisznó 2 nemrég debütált látványos sikerrel, felülmúlva a 2020-as eredeti által korábban felállított nyitási rekordot. A Mortal Kombat pedig a legtöbbet streamelt újdonság volt az HBO Max-on 2021-ben. Számos más nagynevű adaptáció is készül, például egy új Super Mario Bros. film, valamint a The Last of Us és a Twisted Metal alapján készült tévésorozatok.

Jason Momoa és a Warner Bros. jövőre hozza el a DC-rajongóknak az Aquaman folytatását.

Az Aquaman és az Elveszett Királyság címet viselő folytatásban Momoa visszatér a címszereplő szuperhős szerepében, miután az Aquaman több mint egymilliárd dollárt hozott a kasszáknál. A James Wan által rendezett folytatásban Momoa mellett Amber Heard, Dolph Lundgren, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Yahya Abdul-Mateen II és Temuera Morrison is szerepel.

Az Aquaman és az Elveszett Királyság a tervek szerint többszöri csúszás után 2023. március 17-én kerül a mozikba. A Minecraft-filmnek egyelőre még nincs hivatalos megjelenési dátuma, talán a stúdió kivárja, hátha ez a verzió végre beindítja a fogaskerekeket, mielőtt ezt bejelentik.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu