Legendás kiegészítő-remake érkezik a World of Warcraft Classichoz! [VIDEO]

A Blizzard bemutatta, milyen új tartalmakat kap hamarosan a World of Warcraft MMORPG klasszikus változata.

 

 

Az új World of Warcraft expanzió bemutatása mellett leleplezték a WoW Classic világát bővítő új fejezetet is, ez pedig nem más, mint a nagyra becsült Wrath of the Lich King, amely az MMORPG rajongók egyik legjobban értékelt és legemlékezetesebb epizódja.

Az eredetileg 2008-ban megjelent bővítmény Northrend hideg vidékeire visz minket, ahol a Lich King uralkodik, akivel a saga egyik legérzelmesebb és leglátványosabb végkifejletében kell szembenéznünk. A Wrath of the Lich King újdonsága volt a Death Knight osztály bevezetése, valamint az Inscription szakma, amely lehetővé teszi a varázslatok és képességek tulajdonságait módosító misztikus glyph-ek létrehozását.

A bővítmény visszahozza a rajongók által leginkább emlékezetes csoportos dungeonokat.

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic hű tükörképe annak az MMO-nak, amelybe játékosok milliói szerettek bele világszerte közel másfél évtizeddel ezelőtt, és amely félelmetes ellenfeleket hoz vissza a rajongók által legkedveltebb party-dungeonokban, mint például Azjol-Nerub és a Naxxramas raid. Lesz néhány változás az eredetihez képest: például a Blizzard bevezet egy azonnali szintlépést a 70. szintre, hogy a kalandot a csúcson kezdhesd, még akkor is, ha nem játszottál a Burning Crusade Classic kiegészítővel.

Azt is megerősíti, hogy nem lesz dungeon finder, annak ellenére, hogy a 3.3.5-ös javítással ez is bekerült a játékba. „A Classic közösségünk világossá tette számunkra, hogy a közösségi aspektus és a játékban kialakuló kötelékek alapvető részét képezik a WoW Classic élménynek, és ezzel egyetértünk” – mondták a Diablo-sorozat készítői. Másrészt a játékban megtalálhatóak lesznek a továbbfejlesztett nyiratkozási lehetőségek, amelyek korábban fizetős szolgáltatásként voltak elérhetőek, itt azonban ingyenesen elérhetővé válnak.

A Wrath of the Lich King Classic bétájára a Blizzard hivatalos weboldalán keresztül lehet jelentkezni

A tervek szerint még idén megjelenő World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic bétára a Blizzard hivatalos weboldalán keresztül jelentkezhetnek az érdeklődők. A korábbi Classic verziókhoz hasonlóan, ha rendelkezel World of Warcraft-előfizetéssel, akkor ezt a tartalmat is élvezheted, további költségek nélkül.

Forrás: wowclassic.blizzard.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu