Bepillantást nyerhettünk a Tini nindzsa teknőcök videojátékos visszatérésébe! [VIDEO]

A Dotemu és a Tribute Games visszahozza gyermekkorunk kedvenc harcos teknőseit, a Tini nindzsa teknőcök új, videojátékos kalandjairól most egy 11 perces ízelítő gameplayt osztottak meg.

 

A kiadó Dotemu és a fejlesztő Tribute Games egy új, 11 perces gameplay videót tett közzé a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, amelyből kiderül, hogy a négy teknőc eredeti szinkronszínészei az 1987-es rajzfilmből újra szerepelni fognak a játékban.

 

 

A Tini nindzsa teknőcök nemsokára visszatérnek az egykori rajongók életébe egy kalandjáték keretei között, méghozzá eredeti szinkronjukkal! A Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ezen a nyáron fog megjelenni, a rajongók pedig digitális és fizikai kiadás közül is választhatnak majd. Ezt követően pedig a Tee Lopes által szerzett OST is hivatalos kiadásra fog kerülni digitálisan.

A Tini nindzsa teknőcök ezúttal a Foot Clannal fognak megküzdeni a játék során. A teknőcök Manhattan utcáit árva, és a korábbi rajzfilmből ismerős helyeket meglátogatva eregetik majd szokásos poénjaikat, miközben rendre elkalapálják a Foot Clan tagjait. Az pedig hab a tortán, hogy a játékban újra hallhatjuk az eredeti sorozat karaktereinek szinkronjait, azaz, Cam Clarke visszatér Leonardóként, Townsend Coleman Michelangelóként, Barry Gordon Donatellóként és Rob Paulsen Raffaellóként.

A digitális megjelenés után a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge fizikai kiadásokat is kap a Limited Run Games jóvoltából az Egyesült Államokban, a Merge Games által Európában, a Happinet Corporation pedig Japánban és a H2 Interactive Ázsiában hozza majd forgalomba a játékot.

A Dotemu és a Tribute Games különben nem kispályások, ha játékokról van szó. A Dotemu híres a retro játékok/franchise-ok újraélesztéséről és igényes remake-jeiről. Az ő nevükhöz kötődik például a Streets of Rage 4, Windjammers 2 és a Wonder Boy: The Dragon’s Trap. A Tribute Games szintén járatos a retro kiadásokban, illetve ők álltak a Scott Pilgrim vs. The World nagyszabású sikere mögött is.

A gameplay alapján úgy tűnik, izgalmas játéknak nézhetünk majd elébe, amelynek remélhetőleg sikerül majd megidéznie a szombat reggelenként adásba kerülő Tini nindzsa teknőcök nosztalgikus feelingjét.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu