Outriders: látványos prezentációval mutatkozott be az első jelentős DLC [VIDEO]

A People Can Fly akció-szerepjátékos lövöldéje, az Outriders tegnap részletezte, mit is várhatunk majd a Worldslayer című DLC-től.

 

 

Néhány napja volt egy éve, hogy megjelent az Outriders. Azóta a People Can Fly különböző frissítéseken dolgozott a játékhoz, leginkább a néhány hónapja érkezett New Horizonon. Azonban mostanra a csapatnak sikerült felkészülnie arra is, hogy bemutathassa a Worldslayert: az RPG-shooter első teljes bővítményét!

A Square Enix és a People Can Fly tegnap egy látványos live stream keretén belül mutatta be az új bővítmény legérdekesebb részleteit.

Az adás során részletesen beszéltek az „izgalmas új tartalmakról” és a Worldslayer által bevezetett rendszerekről, szóval a játék rajongóinak nem szabad kihagyniuk.

Az Outriders egy szerepjátékos kaland és kooperatív lövöldözős hibridként mutatkozott be, maximum három játékos számára, amely egy eredeti, sötét és vad sci-fi univerzumban játszódik. Erdőkön, hegyeken és sivatagokon keresztül kell utazni egy titokzatos jel nyomában, miközben a program sikeresen ötvözi a lövöldözős játékok intenzitását és az RPG-k komplexitását.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu