Újraéled a „Project Ragtag”?! Amy Hennig új Star Wars játékkal készül

Úgy tűnik, mégsem kell elengednie Amy Hennignek a „Project Ragtag”-et, ugyanis a hét elején bejelentették, hogy készül egy új Star Wars játék, amely a leírás szerint meglehetősen hasonlít az alkotó korábbi ötletére.

 

Az Uncharted alkotója, Amy Hennig új Star Wars játékkal készül a Skydance Media stúdiójánál. A rendező korábban már előállt a „Project Ragtag” néven fejlesztett játéka ötletével, amely egy izgalmas Star Wars spinoff lett volna, csakhogy a Visceralt, a stúdiót, amely otthont adott volna a játéknak időközben bezárták.

Azonban a hét elején tett bejelentés még nem minden! Egy megbízható bennfentes információnak köszönhetően egész sok információ kiszivárgott az új projektről (amely egyébként a „Project Walton” kódnevet kapta), amelyből látható, hogy az új játék gyakorlatilag teljesen azonos a korábbi „Project Ragtag” ötletével.

A „Project Walton” a Star Wars klasszikus időszakában, a Lázadók Szövetségének idejében fog játszódni, a Birodalom visszavág eseményei előtt. A történt során Dodger Boon lesz, aki csapatával olyanokkal száll szembe, mint Jabba the Hutt, és olyan helyekre kalauzolnának el minket, mint egy „lebegő örömpalota”, egy mocsárral borított bolygó és az Alderaan aszteroidaöv maradványai. Ami a játékmenetet illeti, Dodger blasterekkel, valamint egy ostor/kapaszkodóhorog-szerű fegyverrel fog bánni. A történet egy női főszereplőt is kaphat, Robie Matoxot.

Tekintettel arra, hogy egy Amy Hennig játékról van szó, nem csoda, hogy elmondás alapján hasonlít az Unchartedre. A rendező kétségkívül magasra tette a lécet nagyszabású sikerjátékával, ugyanakkor nem lenne meglepő, ha a „Project Walton” is hozná az Uncharted szintjét. Hivatalosan nincs megerősítve, hogy az új játék azonos lenne a korábbi „Project Ragtaggel”, ugyanakkor az AccountNgt információi szerint valószínű, hogy erről van szó.

Amy Hennig új játékáról még nem lehet tudni, hogy milyen platformokra jelenik majd meg, illetve, hogy mikorra várható a játék forgalomba kerülése. Addig is kíváncsian várjuk a részleteket.

Forrás: WCCFtech

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu