Megszűnik a Bethesda Launcher?!

A Bethesda Launcheren összegyűjtött játékokat, a pénztárcát és a mentések többségét a Steamre lehet átvinni április 27-től.

 

Februárban jelentette be a Bethesda, hogy a Bethesda Launcher leállítását tervezi, mivel a szolgáltatás nem volt igazán népszerű. Egy friss blogbejegyzésben most részletek is közöltek a launcher leállításáról és a Steamre való áttérésről. „Ha vannak játékaid a Bethesda.net launcherén keresztül, ne aggódj. Április 27-től kezdve át tudod majd migrálni a játékaidat és a tárcádat a Steam-fiókodra”.

A részletes utasítások április 27-én jelennek meg. Lesznek játékok, amelyeknek a mentései automatikusan átkerülnek, a többinél kézzel kell majd átmásolni őket a megfelelő mappába. „Jelenleg arra számítunk, hogy szinte minden mentés automatikusan vagy manuálisan átvihető lesz, a Wolfenstein: Youngblood kivételével, amelyet jelenleg nem lehet átvinni”. Jó hír, hogy a DLC-k és a játékbeli valuták automatikusan átkerülnek a Steamre.

A Bethesda Launcher május 11-ig működik, de akkor sincs baj, ha addig nem sikerül az összes játékot átvinni a Steamre, erre később is lesz lehetőség. A játékok az átállás után is elfogadják a Bethesda.net bejelentkezési adatokat.

„Az ezt igénylő játékok esetében továbbra is a Bethesda.net bejelentkezési adatait fogja használni a bejelentkezéshez. A Bethesda.net fiókod nem vész el, továbbra is elérhető lesz a weboldalunkon és a játékban, és a jövőbeni játékokkal továbbra is támogatni fogunk minden Bethesda.net fiókot.”

A Bethesda Launcher sose volt népszerű, így ez a lépés igazából nem okozott túl nagy meglepetést.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu