The Quarry: el sem hinnéd, hány alternatív befejezést kap ez a horror-kaland! [VIDEO]

A Supermassive Games, az Until Dawn készítői egy olyan filmes játékmódot is akarnak a The Quarryban, amihez kézbe sem kell venned a kontrollert.

 

 

A Supermassive Games már az Until Dawnnal is nagyot ment, de a fejlesztőcsapat a The Quarryval tovább szeretné feszegetni a horror határait. A projekt egy nyári táborban töltött rémisztő éjszaka leküzdésére invitál minket, így kilenc szereplő sorsát láthatjuk majd, akiket egy nagy színészgárda alakít. Ám ahogy az a fejlesztő projektjeiben lenni szokott, döntéseink teljesen megváltoztatják majd a cselekményt.

A The Quarry 186 alternatív befejezéssel rendelkezik majd!

Eddig is nyilvánvalónak tűnt, hogy a The Quarrynak több alternatív befejezése is lesz. A Supermassive Games azonban ismét meglepett minket, mert a kaland összesen 186 különféle végkifejletet kínál! Bár ez ismétlődő jeleneteket és a cselekmény alakulásának enyhe változásait jelenti, a szerzők szerint a kulcs az összefüggésekben rejlik, amelyeket minden egyes befejezéssel kapcsolatban felfedezhetünk.

Ahogy Will Byles játékigazgató az IGN-nek magyarázza, ahol a csapat által kitalált összes befejezéssel büszkélkedik: „186 különböző végkifejletet találtunk ki ezeknek a karaktereknek, nem csak >>életben marad<< vagy >>meghal<<… A történetek, amiket az útjuk során megélnek, rendkívül változatosak.” Végső soron ezek az anekdoták bővítik a játék élményét: „Nagyon szeretjük az ötletet, hogy kontextust adunk, így ugyanazt a beszélgetést folytathatod, de tudva, hogy ez a személy épp most ölt meg valakit, és ez a kontextus mindent megváltoztat.”

Bár ez kicsit furcsának tűnhet a játékosok számára, érdemes megjegyezni, hogy a The Quarry tartalmazni fog egy „Movie Mode”-ot, amely arra invitál, hogy pihenjünk a kanapén és együnk popcornt, anélkül, hogy interakcióba lépnénk a játékkal. A Supermassive Games ráadásul egy 30 perces gameplay-játékkal enged bepillantást a játék elejébe, amitől már most felállt a szőr a tarkónkon.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu