Máris rekordot döntött a GTA VI!

A puszta bejelentés, hogy már folyik a GTA VI fejlesztése, a Rockstar minden idők egyik legvirálisabb posztja lett…

 

 

Alig várjuk az új Grand Theft Auto-t, és bár még semmit sem tudni róla, az állítólagos GTA VI máris egy rekorddal büszkélkedhet: a Twitter történetének legtöbbet lájkolt, videójáték-gyártó cégtől származó tweetje lett, méghozzá messze előzve a konkurenciát.

Nemrég a Dexerto fedezte fel, hogy három hónappal a megjelenése után a Red Dead Redemption 2 készítőinek hivatalos megerősítése egy új GTA-ról közel 600 ezer lájkkal rendelkezik.

Több mint 599 400 ember adta „szeretetét” a Rockstar Games által megosztott üzenetre.

Méghozzá egy olyan bejegyzésről beszélünk, amiben nem voltak képek, csupán egy nyilatkozat, amelynek keretében bejelentették a fejlesztést.

És hogy mi a többi tweet, ami a legtöbb kedvelést kapta? A második elég furcsa, 510 500 lájkkal találtunk egy üzenetet a PlayStationtől, amiben bejelentik a PS5 2020 júniusi bemutató eseményének elhalasztását. A harmadik helyen már a Splatoon 3 megjelenési dátumának megerősítése áll, ez egy meglehetősen friss bejelentés, amihez egy gameplay trailer is társult.

Visszatérve a GTA VI-ra, bár a Rockstar nem sokat nyilatkozott róla, a hírek szerint a megjelenési dátum 2024 és 2025 között lesz majd. Tom Henderson bennfentes beszámolója, amelyet Jason Schreier újságíró és a VGC portál is megerősített, az első részleteket is elárulta a lehetséges helyszínről és főszereplőről.

A GTA V nemrég ugrott át PS5-re és Xbox Seriesre.

Forrás: Dextero

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu