A gyilkos járat lassan olyan, mint a MÁV: tovább késik a vonatot főszerepeltető film! Vajon mennyit kell rá pluszban várnunk?!

MOZI HÍREK – A Brad Pitt vezette akciófilm, A gyilkos járat (Bullet Train) ismét késik. Ez a vonat lassan már a MÁV-ra emlékeztet…

 

A közönségnek még egy kicsit várnia kell arra, hogy láthassa a hollywoodi szupersztár Brad Pittet, amint egy válogatott bérgyilkossal csap össze a közelgő akciófilmben, a Bullet Trainben, mivel a Sony Pictures úgy döntött, hogy egy héttel elhalasztja a filmet. Az eredetileg 2022. július 29-re tervezett A gyilkos járat mostantól 2022. augusztus 5-én robban be mindenütt a mozikba.

A késés okát nem közölték, de messze nem ez az első visszalépés, amit A gyilkos járat elszenvedett. Az akciófilmet először 2022. április 8-ra tervezték, majd 2022. július 15-re, majd ismét július 29-re, végül pedig augusztus 5-re halasztották. Reméljük, ez az utolsó csúszás A gyilkos járat számára.

A Kotaro Isaka népszerű „Maria Beetle” című mangája alapján készült A gyilkos járat olyan koncepcióval rendelkezik, amilyenről az akciófilmek álmai szólnak. Brad Pittet követjük a kiképzett gyilkos Ladybug szerepében, aki fel akar hagyni az erőszakos élettel és továbblépni, de a kezelője, Maria Beetle visszahúzza őt, hogy egy Tokióból Kiotóba tartó „golyóvonaton” egy aktatáskát gyűjtsön be. A vonatra felszállva Ladybug rájön, hogy nem ő az egyetlen gyilkos a vonaton, és szemtől-szembe és golyó a golyóba kerül számos más bérgyilkossal, akik lassan rájönnek, hogy céljaik mind kapcsolatban állnak egymással.

David Leitch (John Wick) rendezésében, Zak Olkewicz forgatókönyve alapján egy sztárszereplőgárda váltott jegyet a Golyóvonatra: Brad Pitt vezeti a társulatot, amelyben olyanok szerepelnek, mint Joey King (A csókfülke) Prince szerepében, Aaron Taylor-Johnson (A király embere, Tenet) mint Tangerine, Brian Tyree Henry (Eternals) mint Lemon és Zazie Beetz (Joker) mint Hornet, valamint Andrew Koji (Warrior), Masi Oka (Heroes), Michael Shannon (Knives Out), Logan Lerman (Hunters) és Sandra Bullock (The Lost City) mint Maria Beetle. Ezen kívül Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny, Pasha D. Lychnikoff, Miraj Grbić egészítik ki a többi kiváló mellékszereplőt.

 

A Bullet Train lehet az év akciófilmje

 

A gyilkos járat bemutatójára nemrég érkeztek az első reakciók, miután a Las Vegas-i CinemaCon 2022-en bemutatták a filmből készült felvételeket. „Most néztük meg a #BulletTrain körülbelül első 15 percét, ami fantasztikus volt. Egy rakás őrült bérgyilkos egy vonaton, akik mind összeütköznek egymással. Brad Pitt azt hiszi, hogy ez egy egyszerű rablás, aztán elszabadul a pokol. Félelmetes a film humora is” – szólt az egyik első reakció.

Szóval, még egyszer azoknak, akik nem figyelnek, A gyilkos járat mostantól 2022. augusztus 5-én kerül az Egyesült Államokban a Sony Pictures Releasing forgalmazásában a mozikba.

Forrás: Movieweb

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu