Halad az Alan Wake TV-sorozat? Ismert producert szerződtettek

MOZI HÍREK – Sam Lake, az Alan Wake franchise alkotója és írója, executive producerként aktívan részt vesz a produkcióban.

 

 

A Remedy csapatára rengeteg munka vár az Alan Wake-saga kapcsán. Egyrészt már megerősítették az Alan Wake Remastered megjelenését Nintendo Switchre, és bár tisztában vannak a közönség elvárásaival a folytatás körül, arra is figyelmeztettek, hogy az Alan Wake 2 kapcsán őszig ne várjunk híreket. Azt gondolnánk, hogy a Remedy-nek már elég terve van az asztalon, de úgy tűnik, hogy tovább akarják vinni a klasszikus franchise-t.

Szeretnénk hűek maradni a játék lelkéhez, miközben egyre mélyebbre merülünk ebben a sötét, őrült világban.

Amikor azt mondjuk, hogy „tovább”, akkor úgy értjük, hogy a videójátékokon túlra. Ahogy a fejlesztő nemrég bejelentette, az Alan Wake élőszereplős tévésorozatot kap a Contradiction Films-szel való együttműködés révén. Bár a projekt jellemzőit még mindig nem ismerjük, azt már tudjuk, hogy Tomas Harlan és Tim Carter lesz az executive producer, valamint Peter Calloway, aki olyan sorozatokban dolgozott már, mint a Légió vagy a Cloak and Dagger (a Marvel Cinematic Universe számos produkciója közül az egyik).

Másrészt a sorozatban aktívan közreműködik majd Sam Lake, a franchise alkotója és írója, és a videójáték érzéseit igyekszik átültetni a kis képernyőre:

„A játék úgy készült, hogy egy tévésorozat menetét utánozza. Jó érzés igazi sorozattá alakítani.”

„Tomas és Tim végtelen szenvedéllyel dolgoztak azon, hogy ez megvalósulhasson, és nagyon örülök, hogy Peter is a fedélzeten van, ő igazán megragadja az Alan Wake vízióját. Hűek akarunk maradni a játék lelkéhez, miközben sokkal mélyebbre merülünk ebben a sötét, őrült világban.”

Alig várjuk, hogy további részleteket halljunk a sorozatról, amely kétségtelenül a franchise jellegzetes rejtélyes és feszültséggel teli elemeit hordozza majd…

Forrás: NME

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu