Christian Bale Thor: Szerelem és mennydörgés gonosztevője állítólag „a rémálmok szüleménye” lesz

A Christian Bale által alakított Gorr The God Butcherről szóló új állítások szerint a Thor: Szerelem és mennydörgés gonosztevője „hátborzongató” és „nagyon ijesztő”.

Bár sok rajongó izgatottan várja a Marvel „legerősebb bosszúállójának” visszatérését a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben, a filmnek van egy nagy vitatémája a gonosztevő Gorr The God Butcher személyében. Bár Christian Bale karakteréről még egyetlen kép vagy felvétel sem látott napvilágot a tényleges filmből, helyette minden utalás a játékcsalád leleplezésére érkezett, Gorr várható megjelenése komolyan megosztotta a rajongókat. Azok azonban, akik állításuk szerint láttak már felvételeket Bale Gorrjáról, azt mondták, hogy igazán félelmetes kiegészítője az MCU rosszfiúinak listájának.

Néhány hete végre megérkezett az első teaser a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmhez, és bár futó pillantásokat vetett Russell Crowe Zeuszára, Natalie Portmanre mint A hatalmas Thorra, valamint Chris Hemsworth Thor és a Galaxis Őrzői visszatérésére, Christian Bale új gonosztevőjére nem volt utalás a felvételeken. Bár a film első teljes trailerében, amely valószínűleg valamikor a következő hetekben érkezik majd a film júliusi premierje előtt, valószínűleg többet is látni fogunk, azok, akik állítólag látták Gorr-t akcióban, azt sugallták, hogy a rajongóknak nem kell túlságosan aggódniuk.

Az iparági bennfentesek, John Campea, Rogert Meyer Burnett és Erin Cummings a The John Campea Show-ban azt mondták, hogy Bale új Marvel-gonosztevője „egy rémálmokból ismert dolog”. Bár túl sokat nem árultak el, a Gorrról megosztott részletek legalább néhány rajongói kérdést el kell, hogy rendezzenek, amelyek főleg arra vonatkoznak, hogy a karakter úgy tűnik, nem lesz erősen sminkelve protézissel, és egyszerűen csak Christian Bale lesz egy öblös, tógaszerű ruhadarabban. Campea szerint:

„Vannak felvételeink Gorrról, amelyeket nem osztunk meg az emberekkel, mert korábban bajba kerültem emiatt. Amikor Christian Bale-t látjátok Gorrként, ó, istenem. Amit láttunk, az egyenesen hátborzongató volt, olyan, mintha rémálmokból jött volna, Gorr egyenesen rémálmokból jött volna ki.”

Bármit is gondolnak jelenleg a rajongók Christian Bale által alakított Gorr, az Isteni Mészáros feltételezett külsejéről, Taika Waititi rendező biztosan nem fogta vissza magát, hogy feldobja a filmet és a karaktert, és odáig ment, hogy a Marvel eddigi legjobb gonosztevőjének nevezte őt. Thanos, Zöld Manó és Killmonger előtt ez nem kis állítás, de Waititi örömmel hangoztatta a film korai promóciója során. Korábban így nyilatkozott:

„Ez egy nagyszerű, igazán szórakoztató, furcsa kis hősökből álló csapat, egy új csapat Thor számára Korggal, Valkűrrel és a Hatalmas Thorral. És szerény véleményem szerint Christian Bale személyében valószínűleg a Marvel eddigi legjobb gonosztevőjét kapjuk”.

Ez bizonyára egy módja annak, hogy feldobjunk egy karaktert, és miközben visszaszámoljuk a napokat a következő trailerig és annak lehetséges első pillantásáig, amely a Thor: Szerelem és mennydörgés gonosztevőjét mutatja be, sokan már most lélegzetvisszafojtva várják, hogy pontosan mi érkezik az MCU-ba idén júliusban.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu