Nem vicc, tényleg érkezik a Dead by Daylight társkereső-szimulátor játék! [VIDEO]

Amilyen őrült ötletnek tűnik elsőre, éppen olyan elborult dolog, ha jobban belegondolunk, de tény: előzetest kapott a Hooked On You: A Dead By Daylight.

 

 

Bár a létezéséről már február óta lehetett hallani, amikor a Hooked On You: A Dead By Daylight Dating Simet először bejelentették, nem sokan gondoltuk, hogy ez több lenne, mint a fejlesztők valami alaposan felépített áprilisi tréfája. Ám tévedtünk, mert ez a videójáték valódi, van trailere, és nyáron érkezik.

„Akartál már valaha is inni egyet a Wraith-szel, randizni a Huntresszel, megvallani legbensőbb érzéseidet a Spiritnek, vagy megtudni, mit utál legjobban a Trapper? Nos, itt a lehetőség!” – árulják a szerzők a YouTube-on.

„Szeretettel várunk az Isla Asesinosban. Társaságod négy elviselhetetlenül vonzó bérgyilkos lesz, akik félelmetes külsejük ellenére csak keresnek valakit, aki szereti őket. Flörtöld be magad kíméletlenül a szívükbe, és fedezd fel sötét titkaikat a csábításhoz vezető úton – megtalálod a szerelmet, a barát-zónában maradsz… vagy a végén megölnek? Rajtad múlik” – teszi hozzá a Behaviour Interactive.

Mathieu Côté, a Dead by Daylight partnerségi igazgatója nyilatkozatában azt reméli, hogy a Hooked On You a horror, a humor és a romantikus pillanatok olyan keverékét nyújtja majd, amely lehetővé teszi az IP rajongói számára, hogy új módját találják meg az interakciónak, és érzelmi kötődést alakítsanak ki kedvenc gyilkosaikkal és ezzel az univerzummal.

A játékmenet megközelítéséről nem sok információnk van, bár a fejlesztők vizuális regényként definiálják a játékot. A Hooked On You megjelenését PC-re a Steamen keresztül egy még meghatározandó nyári időpontra jelölték ki. Néhány órával ezelőtt a Dead by Daylight Year 7-et is megerősítették.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu