Készülhet a The Last of Us 3?! Vezető körökben utalhattak rá…

A legfrissebb hírek inkább a The Last of Us első részének esetleges remake-jéről, mintsem új történetről szólnak.

 

 

A The Last of Us kapcsán most nem Kojima, de Hermen Hulst, a PlayStation Studios vezetőjének legújabb közösségi média posztja borzolja a kedélyeket. Egy videójáték előzetese lehet, legalábbis ezt gondolják egyes felhasználók a Twitteren, és nem haboztak észrevenni egy részletet.

A Guerrilla Games veteránja által posztolt videóról van szó, amelyben egy lift ajtaja nyílik ki…

…amelyet a Ghost of Tsushima promóciós anyagával tapétáztak ki, hogy utat engedjen egy folyosónak, amelyet a The Last of Us plakátja elnököl. Eddig minden rendben. A probléma akkor jön, amikor az alaprajzon feltűnik a hármas szám, ami ugyan ez emeletet mutatja, ám feltűnése ebben a helyzetben egyesek számára gyanúsnak tűnik: máris a The Last of Us: Part 3-t emlegetik.

A képen nincs más nyom, legalábbis mi nem látunk, de a spekuláció egy olyan időszakban jön, amikor a jelek sokkal inkább az első rész remake-jére, mint egy harmadik játék fejlesztése felé mutatnak, amely ebben a poszt-apokaliptikus világban játszódik.

A Naughty Dog azonban az év elején arról számolt be, hogy legalább három játékon dolgozik – vajon a TLoU 3 is köztük lesz?

Visszatérve Hulst „vissza az irodába” üzenetére, lehet, hogy más, a sorozatot érintő híreket is előre jelez, például a régóta várt multiplayer érkezését. Akárhogy is legyen, meg kell várnunk a következő eseményeket és interjúkat, hogy még több rejtélyt megfejtsünk a PlayStation házon belüli csapatának közelgő fejlesztéseiről.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu