Mi lesz a Rust sorsa a halálos baleset után? A producer optimista

MOZI HÍREK – A tervek szerint a Rust forgatását azután fejeznék be, hogy a Halyna Hutchins halálával kapcsolatos nyomozás teljesen lezárult.

 

 

A Rust című Alec Baldwin-westernfilm forgatása eléggé előrehaladott állapotban volt, mielőtt 2021 októberében leállították volna a forgatáson történt hírhedt incidens miatt, amely kioltotta Halyna Hutchins operatőr életét. A stábtagok által „hideg pisztolynak” nyilvánított lőfegyverben, mint kiderült, éles lövedék volt, és elsült, miközben Baldwin a következő jelenetének forgatására készül. Hutchins halálosan megsebesült, Joel Souza rendező szintén sérülést szenvedett. Jelenleg a rendőrök még vizsgálják az esetet, és a legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy pontosan hogyan kerülhetett éles lövedék a forgatásra.

Baldwin azóta elárulta, hogy Hutchins halála után is megpróbálta folytatni a film forgatását.

A színész szerint a többi szereplő és stábtag beleegyezett, hogy visszatérnek a film befejezéséhez, és a bevétel egy részét a Hutchins családjának juttatják el. Ezek a tervek meghiúsultak, amikor Hutchins özvegye jogtalan haláleset miatt pert indított Baldwin és a Rustban részt vevők ellen, így a filmet látszólag örökre befejezetlenül hagyták.

A film producerei azonban mégsem húzták le a rolót, még ha a projektet jelenleg félretették is, mivel a rendőrség továbbra is nyomoz a tragédia ügyében. A The Hollywood Reporter szerint Anjul Nigam producer bízik abban, hogy a nyomozás hivatalos lezárása után a produkció újra sínen lesz. Miután először kijelentette, hogy a csapat „biztos” abban, hogy be tudják fejezni a filmet, Nigam tisztázta, hogy ez egy optimista cél, és egyelőre semmi sincs kőbe vésve.

„Az a kijelentésem, hogy biztos vagyok benne, hogy a filmet be tudják fejezni, csak az optimizmusom volt, és nem egy tényleges terv.”

„Sokan azok közül, akik részt vettek benne, remélik, hogy Halyna előtt tiszteleghetünk azzal, hogy befejezzük az utolsó művét, de jelenleg ez csak remény.”

Nigam a Rust mellett egy másik projektben is újra összeáll Baldwinnal. A False Awakening (Hamis ébredés) című filmet a producer olyan hátborzongató zsánerfilmekhez hasonlítja, mint A hatodik érzék és az Örökség. Baldwin egy pszichológust alakít majd, aki a főhősnek segít az alvajáró epizódjaival.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu