Hosszú részletet mutattak be a Stranger Things 4. évadából! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Stranger Things hivatalos YouTube-csatornája közzétett egy nyolcperces klipet, melyben a nézők bepillantást nyerhetnek Eleven háttértörténetébe.

 

 

A Stranger Things hivatalosan is visszatért (majdhogynem…)! A Netflix sikersorozatának negyedik évada a küszöbön áll, így a rajongók már alig várják, hogy bármilyen előzetesbe bepillantást nyerhessenek. Nos, úgy tűnik, a showrunnerek megadták az embereknek, amit akartak, mert most a világ megtekintheti az első ízelítőt abból, hogy miről fog szólni a sorozat negyedik évada.

A Stranger Things YouTube-csatornája nemrég tette közzé a sorozat közelgő negyedik évadának első nyolc percét.

Ez az első nyolc perc részletesen bemutatja a széria kezdete előtti néhány év visszatekintését. A flashback figyelmeztetésként szolgálhat a nézők számára, hogy az egyik főszereplő talán nem is olyan jószívű, mint ahogy azt a nézők kezdetben hitték, ami komoly következményekkel járhat a közelgő negyedik évadban.

A flashback a „Papa”, vagyis Dr. Brenner körül forog 1979-ben, amikor a Hawkins Nemzeti Laboratóriumban voltak az alanyai. Miközben éppen egy tesztet végez a „Tízesen”, hogy kiderítse, mennyire erősek a természetfeletti képességei, hatalmas felfordulás kezdődik a laborban, ahol sok dolgozó és alany sír a rémülettől. Miután Brenner eszméletét veszti, arra ébred, hogy a létesítmény körül mindenhol halál és pusztítás van, és keresi a felelőst. Miután megtalálja, megkérdezi a felet, hogy miért tenne ilyesmit, mire kiderül, hogy a felelős egy fiatalabb Eleven.

A nézők már tudják, hogy Eleven és Dr. Brenner közös története bonyolult.

Ebből a sneak peekből ítélve a rajongók talán még részletesebb bepillantást nyerhetnek a szökéséhez vezető kapcsolatukba. A sorozat korábban bemutatta, hogy Eleven egykor mennyire függött Dr. Brennertől, így talán a többi alany iránti irigységből követte el a tömeggyilkosságot. A sorozatból biztosan kiderül, hogy mi volt az indíték. Mindazonáltal ez is azt mutatja, hogy főszereplőink potenciális veszélyben lehetnek, ha Eleven agresszívebb oldalát mutatják a rajongók, amit még nem láthattak.

Ez mindenképpen hoz némi jól megérdemelt intrikát a sorozatba, tekintve, hogy mennyit veszített ezen a téren. Azonban, ha Elevenben tényleg végig ott volt ez az ördögi oldal, akkor miért nem érintették ezt eddig? A sorozat során több olyan epizód is volt, amely megmutatta, hogy Eleven rendelkezik erkölcsökkel, és tudja, mi a különbség jó és rossz között. Akkor ki ez a lány ebben a klipben? Ő az, aki megmutatja sötétebb énjét, vagy esetleg egy egypetéjű gonosz ikertestvér? Ha ez utóbbi, akkor a dolgok kicsúsztak a kezünkből. Már, a jó értelemben.

Tekintve, hogy a Stranger Things nem tudta visszanyerni azt a népszerűséget, amit az első évadban élvezett, ezek azok az új cselekményszálak, amikre a sorozatnak szüksége van ahhoz, hogy a nézők érdeklődését fenntartsa a történet iránt.

A Stranger Things azért vonzotta a nézőket, mert remekül ötvözte a 80-as évek nosztalgiáját a misztikummal.

Három évaddal a háta mögött ez a rejtélyes aspektus elhalványult. Most, hogy fény derül valamire, amit a nézők eddig nem láttak a karaktertől, talán ez az a fordulópont, ami visszahozza a sorozat hatalmas népszerűségét.

A Stranger Things 4. évadának 1. része 2022. május 27-én mutatkozik be a Netflixen.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu