Kizárólag next-gen konzolokra érkezik az új Test Drive Unlimited játék?!

A Nacon megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő nyílt világú autóversenyzős játékuk, a Test Drive Unlimited Solar Crown kizárólag next-gen rendszereket céloz meg.

 

 

A Test Drive Unlimited Solar Crownt még 2020-ban jelentette be a franciaországi székhelyű Nacon kiadó, mint a nyílt világú autóversenyzős sorozat vadonatúj darabját. A játék mögött a szintén francia Kylotonn nevű fejlesztő áll, aki más versenyjátékokért, például a szintén a Nacon által kiadott WRC-sorozatért felelős. A legtöbb versenyjátékkal ellentétben a Test Drive Unlimited Solar Crown a magas színvonalú életmódra összpontosít, különös tekintettel a divatos megjelenésre és a luxusautó-márkákra.

Ezek közé tartoznak a Ferrarik, Bugattik és Lamborghinik, amelyekkel a játékosok elegáns és stílusos autótulajdonosok lehetnek.

A Test Drive Unlimited Solar Crown tavalyi trailere ezekre a szempontokra fókuszált, hangsúlyt fektetve a stílusosan festett autókra, a fényűző környezetre és az életstílusra, amelyben az ilyen kaliberű emberek részt vehetnek. A játék fejlesztőinek friss blogbejegyzésében részletezik, hogy a játékos egy klánháborúban vesz majd részt Hong Kong szigetén, ahol választhat, hogy az Utcák vagy a Sharps oldalán csatlakozik. Ez a két klán a Solar Crown versenyben fog összecsapni, a cél pedig az lesz, hogy a saját életstílusukat a másik fölé kényszerítsék. Ugyanez a blogbejegyzés számos más részletet is megerősít, többek között a megjelenési ablakot.

Az egyik legfontosabb részlet, amit a Test Drive Unlimited Solar Crown csapata megjegyez, hogy a Nacon leállítaná a PS4 és Xbox One platformokon történő fejlesztést.

A blogbejegyzés szerint ez annak köszönhető, hogy a csapat ki akarta használni a next-gen konzolokon elérhető technológiát, és „maximalizálni” akarta a játék minőségét. A Switch-verzió úgy tűnik, hogy még mindig fejlesztés alatt áll, bár lehet, hogy ez egy tömörebb változat lesz, hogy illeszkedjen a hordozható hibridkonzolhoz.

A másik nagy bejelentés azonban az lenne, hogy a Test Drive Unlimited Solar Crown mostantól 2023-as megjelenési dátumot céloz meg.

A csapat elmondta, hogy mivel a játék rengeteg támogatást kapott a rajongóktól, ez a csúszás azért van, hogy olyan szintre csiszolják, hogy a sok rajongó élvezhesse. Hogy a rajongók azonban ne maradjanak csalódottan, a csapat szerint ez a plusz fejlesztési idő lehetővé teszi a rajongók számára, hogy részt vegyenek egy bétateszt-sorozatban.

Hozzátették még, hogy a Test Drive Unlimited ezen zárt bétatesztjeinek menetrendjén már dolgoznak, a lelkesebb rajongók pedig jóval a megjelenés előtt lehetőséget kapnak a játék tesztelésére. Ez a fázis lehetővé teszi majd a fejlesztők számára, hogy a rajongók visszajelzéseit átvegyék, így az autóversenyzős játékot tovább tudják majd fejleszteni.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu