Hamarosan itt a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Switch portja [VIDEO]

Az Aspyr hordozhatóvá változtatja a a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords című ősrégi LucasArts RPG-t, amit sokan csak rövidítve szoktunk nevezni (mert azért valljuk be, a KotOR 2 könnyebben megjegyezhető mint a teljes cím…).

 

Az Aspyr bejelentette, hogy nemsokára meg fog jelenni a Nintendo eShopon (tehát kizárólag digitálisan!) a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, és egészen korrekt áron teszi ezt, ugyanis 15 dollárért, euróból átszámítva úgy 5700 forintért lehet a miénk a lasszikus. Az Aspyr közleménye szerint a méltán díjnyertes KotoR önálló folytatáásról van szó. Itt a Sith lovagok közel állnak ahoz, hogy a Régi Köztársaságot porrá zúzzák, a Jedik pedig a kihaslás szélére jutottak.

A Jedi Rend így romokban hever, és a Köztársaság egyetlen reménye egy magányos Jediben rejlik: a magányban, elzárkózottságban levő karakter pedig az Erőhöz tud nehezen csatlakozni. Egyedi, változatos szövetségesekkel felvértezve kell nehéz döntéseket meghozni, amiknek messze érő következményei lesznek, így a sorsunkról is döntenünk kell. A jó oldalra állva megmenthetjük a galaxist, vagy a sötét oldalnak „lefeküdve” mindent lerombolhatunk.

A döntések viszont nem lesznek egyértelműen jók vagy gonoszak. A döntéseink a sztorira és a csapatunkra is hatással lesznek. Három eltérő Jedi-osztály közül választhatunk: mindegyiknek egyedi Ereje lesz, karakterünket pedig tovább tudjuk finomítani a skillekkel és képességekkel. A csapatunk tagjainak pedig eltérő erőssége, szövetsége és kidolgozott háttértörténete lesz, és a cselekedeteink rájuk is hatással lesznek; nem mindenki fog egyetérteni az általunk hozott döntésekkel.

Most már csak az a kérdés, hogy mikortól keressük a Nintendo eShopon a Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords-ot. Nos, ezt el is mondhatjuk: június nyolcadikán jön a Switch port megjelenése, és ha az Aspyr megfelelően a nagy N hybrid platformjára tudta szabni az irányítást, akkor kellemes élményben lehet részünk, ha eddig az egész kimaradt volna.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu