Ewan McGregor megvédi Obi-Wan Kenobi sztárját, Moses Ingramot a toxikus rajongóktól

MOZI HÍREK – Moses Ingramot állítása szerint online zaklatták bőrszíne miatt, Ewan McGregor ezért most videónyilatkozatot tett közzé, amelyben elítéli a toxikus Star Wars-rajongókat.

 

Az Obi-Wan Kenobi címszereplő sztárja nem örül az online zaklatásnak, amit Moses Ingram színésztársa elszenvedett. A Star Wars hivatalos Twitter-fiókján egy videót tettek közzé, amelyben Ewan McGregor a sorozat sikeréről beszél. Kitért arra is, hogy a toxikus Star Wars-rajongók negatívan viszonyulnak Ingramhoz, úgy érzi, hogy ez a viselkedés azt jelenti, hogy egyáltalán nem is igazi rajongói a franchise-nak.

„Ezen a hétvégén a Star Wars-rajongók az Obi-Wan Kenobit minden idők legnézettebb Disney+ eredeti sorozatpremierjévé tették. És ezért mondanék egy nagy köszönetet, és ez csak azt mutatja, hogy mire képes ez a család” – mondta McGregor.

A színész ezután arról beszélt, hogy Ingramet online zaklatják a rajongók egy kis része. Ahogy Ingram nemrég azt is kifejtette, McGregor szerint hogyan küldték neki „a legszörnyűbb, rasszista DM-eket„. McGregort annyira zavarta, hogy erről hallott, hogy szükségesnek érezte, hogy nyilatkozatban álljon ki mellette.

„Hallottam néhányat közülük ma reggel, és megszakadt a szívem” – mondta. „Moses egy briliáns színész, ő egy briliáns nő, és elképesztő jó ebben a sorozatban. Annyi mindent hoz ebbe a sorozatba, és annyi mindent hoz a franchise-ba. És egyszerűen felfordult a gyomrom, amikor hallottam, hogy ez történt.”

McGregor hozzátette: „Csak azt akarom mondani, mint a sorozat főszereplője, mint a sorozat executive producere, hogy Moses mellett állunk. Szeretjük Mosest. És ha zaklató üzeneteket küldesz neki, akkor szerintem nem vagy Star Wars-rajongó. Nincs helye a rasszizmusnak ebben a világban, és én teljes mértékben kiállok Mózes mellett.”

Moses Ingram azt állítja, hogy több száz zaklató üzenetet kapott.

 

Moses Ingram, aki Reva Sevandert alakítja az Obi-Wan Kenobi sorozatban, nemrég elárulta, hogy az Obi-Wan Kenobi nézőinek beáramlása némi toxikussággal járt a rajongók egy bizonyos részétől. Megköszönte azoknak az embereknek, akik mellette álltak és támogatásukról tettek tanúbizonyságot.

„Senki sem tehet semmit ez ellen” – mondta Ingram az Instagram Stories-ában, és néhány példát is hozott a szörnyű üzenetekből, amelyeket kapott. „Senki sem tehet semmit, hogy megállítsa ezt a gyűlöletet. Megkérdőjelezem a célomat, hogy egyáltalán itt vagyok előttetek, és elmondom, hogy ez történik. Nem értem…”

 

Hozzátette: „Ami zavar, az ez az érzés bennem, amit senki sem mondott el nekem, de ez az érzés, hogy be kell fognom a számat és el kell viselnem, hogy vigyorogva el kell viselnem. Pedig én nem így vagyok felépítve. Szóval, be akartam jönni, és köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik megjelennek nekem a kommentekben és azokon a helyeken, ahová nem fogom magam tenni. És a többieknek: mindannyian furcsák vagytok.”

Az Obi-Wan Kenobi első két része már megtalálható a Disney+-on.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu