Gina Carano új westernje, a Terror a prérin júniusi megjelenési dátumot kapott [VIDEO]

MOZI HÍREK – Gina Carano, a Mandalorian kilépett sztárjának első nagyobb szerepe a Terror a prérin (Terror on the Prairie) című filmben játszik, amelynek premierje június 14-én lesz.

 

Gina Carano rajongóinak nem kell sokat várniuk, hogy következő nagy szerepében újra a képernyőn láthassák. Carano, aki a Mandalorian című sorozatban híres Cara Dune-t alakította, mielőtt a közösségi médiában zajló viták közepette kilépett a sorozatból, a Terror a prérin című új westernfilm főszerepét játssza. A film premierje kizárólag a The Daily Wire tagjai számára 2022. június 14-én lesz.

A Terror a prérin című filmben Carano egy határvidéki nőt alakít a montanai síkságon, akinek meg kell védenie magát egy kegyetlen, bosszúra szomjazó bandával szemben. A filmet Michael Polish (Northfork, Twin Falls Idaho) rendezi, a forgatókönyvet pedig Josiah Nelson írta… A főszerepekben Carano mellett Nick Searcy, Cowboy Cerrone, Tyler Fischer, Gabriel-Kane Day-Lewis, Heath Freeman, Samaire Armstrong, Travis Mills, Matthias Hues, Rhys Becker, Izzy Marshall, Jeremy Gauna és Thomas White Eagle látható.

A film főszereplése mellett Carano a Daily Wire társalapítói, Jeremy Boreing, Ben Shapiro és Caleb Robinson mellett executive producerként is tevékenykedett. Nicolas Chartier és Jonathan Deckter a Voltage-tól Travis Mills és Danielle Cox mellett szintén executive producerként működött közre. Dallas Sonnier és Amanda Presmyk a Bonfire Legend producerei voltak.

 

Gina Carano újra akcióban van a Terror a prérin című filmben

 

Amikor a Lucasfilm úgy döntött, hogy nem köt több üzletet Caranóval, gyakorlatilag kizárva őt a Mandalorian jövőbeli évadaiból, úgy vélték, hogy Carana a „cancel-kultúra” áldozata lett. A The Daily Wire gyorsan gondoskodott arról, hogy Carano a sorozatból való kiesése után puha földet érjen, és azonnal együttműködött vele több filmes projektben. Eredetileg nem a Terror a prérin lett volna Carano első filmje, amit a partnerség részeként adtak volna ki, de az első bejelentett film, a White Knuckle című thriller végül elmaradt.

„Teljesen fel vagyok villanyozva, hogy a The Daily Wire és a Bonfire Legenddel együtt készíthetem el ezt a thrillert” – mondta Gina a White Knuckle-ról, amikor bejelentették a filmet. „Úgy érzem, hogy pontosan ott vagyok, ahol lenni akarok és kell az életemnek ebben a pillanatában; úgy érzem, mintha szárnyakat kaptam volna.”

Egy másik projekt, amit Carano a tarsolyában tart, az engedély nélküli Hunter Biden-film, a My Son Hunter. A Robert Davi által rendezett film az Egyesült Államok elnökének, Joe Bidennek a fiát követi nyomon, és az ő állítólagos botrányos viselkedését örökíti meg. Carano egy „világfájdalmas titkosszolgálati ügynököt” alakít a filmben. John James alakítja Joe Bident, míg Laurence Fox Huntert. Carano számára nincs több Cara Dune, de láthatóan elfoglalja magát.

A Terror a prérin premierje kizárólag a The Daily Wire tagjai számára 2022. június 14-én lesz. Előfizetni a TheDailyWire.com oldalán lehet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu