Star Wars: Knights of the Old Republic 2: gratulálunk, a Switch-port is játszhatatlanul bugos!

A Star Wars: Knights of the Old Republic 2 anno megjelenésekor is a bug-parádéról volt híres, most meg úgy tűnik, végigjátszhatatlan a Nintendo Switch-en, amit az Aspyr nyilvánosan is elismerte és megerősítette.

 

 

A Star Wars-játékok kilátása Switch-en hihetetlenül csábító, hiszen a messzi-messzi galaxis még mindig nagyon népszerű téma. A sztori azonban eddig nem sok jóval kecsegtetett. A Star Wars: The Force Unleashed teljes értékű élmény volt, ha súlyosan hibásan is. Ám az Aspyr legújabb portja a Star Wars: Knights of the Old Republic 2, ami nem csupán hibás, de olyan játszhatatlan, hogy be sem lehet fejezni!

A rajongók egy visszatérő problémát fedeztek fel a portban, amikor a játék mindig összeomlik egy bizonyos Knights of the Old Republic 2 vágóképnél – ahol a Basilisk lezuhan az Onderonra.

Az egyik frusztrált rajongó, Daniel Moore a közösségi médiában kereste meg az Aspyr-t, ahol a cég megerősítette, hogy ismert problémáról van szó, a javítás már készül, de nincs ETA. Az Aspyr azt is válaszolta, hogy „Igen, tisztában vagyunk vele”, amikor Moore rámutatott, hogy ez azt jelenti, hogy nem lehet végigvinni a játékot.

Ennek oka nagyon egyszerű: ez egy szűk keresztmetszet. A játékosoknak végig kell haladniuk a játék ezen a részén, hogy legyőzzék azt, és sokak számára nehéz elképzelni, hogyan adhatták ki így. A játékosok elutazhatnak más KOTOR-bolygókra, végigjárhatják az opcionális területeket stb., de nem lesznek képesek befejezni a játékot.

A legszomorúbb, hogy maga a port egyébként színvonalas: a játék jól átültethető a Switchre, ha működik, így szívszorító, hogy egy ilyen hiba akadályozza meg a játék legyőzését.

Miután az Aspyr megerősítette, hogy a játék verhetetlen, már nem érdemes próbálkozniuk azoknak, akik játszanának vele.

A rajongóknak egyelőre nem marad más hátra, mint várni, hogy az Aspyr kiadja ezt a Star Wars: Knights of the Old Republic 2 javítást. Az biztos, hogy ez egy nagy szívás, és egy hatalmas folt a megjelenésén, de ha az Aspyr hamarosan megoldja ezt a problémát, akkor az igazság az, hogy az alapok adottak egy fantasztikus Switch porthoz – csak a kivitelezést sikerült eltolniuk. Valószínűleg ez a legszomorúbb ebben az egész helyzetben.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu