Lehet, hogy a God of War Ragnarököt sem láthatjuk az idei Gamescomon?!

A God of War Ragnarök és sok más várva várt cím mögött álló PlayStation megerősítette, hogy nem lesz jelen a Gamescom 2022-en.

 

 

A kiadóóriás ezt a Games Wirtschaft című német kiadványnak adott interjúban árulta el. Sajnos ez azt jelenti, hogy hivatalosan is számolhatunk olyan nagyágyúkkal, mint a God of War Ragnarök, a Forspoken, a Marvel’s Spider-Man 2 és a PSVR 2. Ahogy a Games Wirtschaft megjegyzi, ez egyben azt is megerősíti, hogy a PlayStation Geoff Keighley eseményének Opening Night Live-közvetítésén sem lesz jelen.

A három nagy konzolgyártó közül tehát kettő már biztos, hogy kihagyja az idei Gamescomot, mivel a Nintendo is nyilvánosan visszalépett.

Az Activision Blizzard, a Call of Duty, az Overwatch, a Warcraft és Diablo mögött álló kiadó sem lesz jelen. A PlayStation hiánya azért lesz különösen fájó, mert korábban komoly prezentációra számíthattunk az olyan, a közeljövőben érkező címeikkel kapcsolatban, mint például a God of War Ragnarök.

Miközben a magasan jegyzett nem megjelenők listája egyre bővül, még mindig 250 kiállítót erősítettek meg, köztük olyan nagy neveket, mint a Bandai Namco, a THQ Nordic és a Koch Media. Várhatóan az Xbox is jelen lesz valamilyen formában az eseményen, de egyelőre nem világos, hogy milyen minőségben.

A Gamescom 2019 óta először lesz élő, személyes kiállítás, de az esemény szervezői szerint lesz egy „kiterjedt digitális kísérőprogram” is. Az nem világos, hogy az online eljárások mit tartalmaznak majd, de arra lehet számítani, hogy a Gamescom Opening Night Live visszatér a harmadik egymást követő évben, hogy elindítsa a nagy személyes eseményt.

Az élő eseményre Kölnben kerül sor és három napig, 2022. augusztus 24-től augusztus 28-ig tart majd.

Forrás: Games Wirtschaft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu