Lena Headey-t beperelik a Thor: Szerelem és mennydörgés törölt cameója miatt

MOZI HÍREK – A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t állítólag beperelte egy ügynökség, akik azt állítják, hogy jutalékkal tartoznak neki a Thor 4-ből kivágott cameo szerepéért.

 

A Thor: Szerelem és mennydörgés jövő héten érkezik a mozikba, és úgy tűnik, hogy hosszú idő óta a legrövidebb MCU-film hosszabb is lehetett volna, ha nem vágnak ki néhány cameo szereplést. Christian Bale úgy nyilatkozott, hogy eredetileg a korábbi MCU-sztárokkal, Peter Dinklage-gel és a Thor: Ragnarökből ismert Jeff Goldblummal kellett volna jeleneteket játszania, és a hírek szerint a Trónok harca sztárja, Lena Headey is feltűnt volna a filmben. Azonban amellett, hogy a jelenetét kivágták a filmből, a színésznőt 1,5 millió dollárra perelték be ezért és más szerepekért, amelyekért állítólag nem fizetett jutalékot korábbi brit ügynökségének.

A Variety szerint Headey korábbi ügynöksége, a Troika, amely most YMU néven fut, azt állítja, hogy a sztár 500 000 dollárral tartozik nekik a Marvel-szerepéért, ami 7%-os csökkentést jelent a honoráriumából. Megerősítették, hogy a leforgatott jelenete nem kerül be az új Marvel-film végleges vágásába, de a lista, hogy a cég milyen filmekért követel, ezzel még nem ér véget. A többi neves projekt között szerepel a 9 Bullets című film főszerepéért járó 300 000 dolláros, valamint a Showtime számára a Rita című filmben való szerepléséért járó 650 000 dolláros honorárium. A Thor szerepéhez hasonlóan a Rita sem valósult meg, a sorozatot a pilot után nem vették fel.

Headey tagadta az állításokat, megjegyezve, hogy soha nem írt alá szerződést az ügynökséggel, és nem kizárólag a Troika képviselte. Azt is hozzátette, hogy Thor-szerepe Taika Waititi rendezővel folytatott személyes beszélgetésből jött létre, és a cégnek semmi köze nem volt a 9 Bulletsben játszott szerepéhez. A színésznő cáfolja a Ritáért állítólagos összeget is, mivel elmondása szerint csak 325 000 dollárt kapott a sorozat pilot epizódjáért, és mivel további epizódokat nem terveztek, ezért jutalékot is fizettek érte.

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja, Chris Hemsworth és Taika Waititi rendező is cáfolta, hogy Tom Hiddleston feltűnne a filmben Thor testvére, Loki szerepében, de olyan pletykák is felröppentek, hogy Idris Elba újra eljátssza Heimdall szerepét. Mivel annyi lehetséges karakter visszatérése úgy tűnik, hogy kivágták vagy eleve nem is volt szó róla, vajon lesz néhány meglepetés cameo a Thor: Szerelem és mennydörgés filmben?

Voltak olyan spekulációk, hogy a Thoés trailerének bizonyos jeleneteit megmásították, hogy eltávolítsák a karaktereket, ami nem újdonság, és a Marvel Studios gyakran tett már ilyet, hogy megpróbáljon néhány leleplezést megtartani, r: Szerelem és mennydörgamíg a filmjeik a mozikba kerülnek. Emiatt mindig is lesznek pletykák arról, hogy kik szerepelnek vagy nem szerepelnek a filmben, amíg a nagyközönség nem győződik meg róla a saját szemével, amikor a Thor: Szerelem és mennydörgés július 8-án a mozikba kerül.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu