Bright Memory: Infinite – itt a PS5, Xbox Series és Switch megjelenés! [VIDEO]

A jelenleg PC-n kapható, első személyű akciójáték Bright Memory: Infinite július 21-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és Switch-re – jelentette be a kiadó PLAYISM és a fejlesztő FYQD-Studio.

 

A PlayStation Store és a Nintendo eShop listáján a Bright Memory: Infinite Gold Edition, míg a Microsoft Store listája a Bright Memory: Infinite Platinum Editionre vonatkozik. A Microsoft Store-ban nem szerepel a Gold Edition, a PlayStation Store-ban és a Nintendo eShopban pedig a Platinum Edition. Jelenleg nem világos a tartalmi különbség.

 

A Bright Memory: Infinite először 2021. november 11-én jelent meg PC-re a Steamen és a GOG-on keresztül.

Itt egy áttekintés a játékról, a PLAYISM-en keresztül:

„Mind az Xbox Series X|S, mind a PlayStation 5 verzió támogatja a 60 képkocka/másodperc sebességű raytracinget tükröződéssel, a legsimább harci élményre vágyók számára pedig egy 120 képkocka/másodperces teljesítménymód is elérhető. A PlayStation 5-ös verzió a DualSense adaptív trigger funkciót is használja, amely csak ebben a kiadásban érhető el.

A teljesítményspektrum másik végén a Nintendo Switch verzió, amely natívan hardveren és nem a felhőn keresztül fut, a TAA anti-aliasing több mintavételezéssel és giroszkópos célzástámogatással is rendelkezik a stílusos megjelenítés érdekében útközben. Mindegyik konzolos kiadás az alapjátékkal együtt tartalmazza a PC-s verzió összes letölthető kozmetikai tartalmát.

Az eredetileg 2021-ben PC-n megjelent Bright Memory: Infinite ötvözi az első személyű lövöldözős játékok ügyes lövöldözését a hack-and-slash akciójátékok intenzív kardjátékával. Kombinálj lövéseket, vágásokat, akrobatikus manővereket és pszichikai erőket, hogy átkombózz futurisztikus katonákon és az ősi kínai mitológiából származó démonokon. Nyiss fel új képességeket egy mély, elágazó képességfán keresztül, amely új erőket és fejlesztéseket tár fel.

Shelia különleges ügynökként derítsd fel a rejtélyt, hogy miért nyílt meg egy fekete lyuk a kínai újév ünnepe alatt. Shelia állig felfegyverkezve száll szembe a jelenséget és a belőle előbukkanó fenevadakat hasznosítani akaró erőkkel. Fedd fel a kifürkészhetetlen igazságot két egymásba fonódó világról és idősíkról, valamint az egész mögött álló titokzatos maszkos férfiról.”

Nézd meg az új trailert alább.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu