A Dark Pictures: The Devil in Me gyűjtői kiadáshoz egy horrorisztikus animatronikus mellszobrot is mellékelnek

A Bandai Namco gyűjtői kiadást kínál a Dark Pictures: The Devil in Me, amely egy rémálomszerű animatronikus mellszobrot tartalmaz.

 

A Supermassive Games Dark Pictures antológiája világszerte kultikus rajongótáborra tett szert a horrorrajongók körében. Eddig három játék jelent meg, köztük a Man of Medan, a Little Hope és a House of Ashes, a negyedik játékot pedig nemrég jelentették be 2022-re. A következő játék, a The Dark Pictures: The Devil in Me, egy kísértetjárta szállodába zárja majd a játékosokat, és lezárja a jelenlegi antológiát. Ennek örömére és a The Dark Picture rajongóknak egy különleges lehetőséggel kedveskedve a Bandai Namco megerősítette, hogy a The Devil in Me egyedi gyűjtői kiadást kap.

THE DARK PICTURES: DEVIL IN ME - Animatronic collector's edition [PC  Download]

A Bandai Namco Animatronic Collector’s Editionnek nevezi ezt a különleges csomagot, amely a Dark Pictures: The Devil in Me játékhoz készült. Ez egy 89,99 dolláros gyűjtői kiadás (a magyar ár még nem ismert), ami nem csak a teljes The Devil in Me játékot tartalmazza, hanem néhány remek merchandise terméket is. A legfontosabb tétel egy 11 cm-es animatronikus mellszobor, amely egy borzalmas robotfigurát ábrázol. Igaz, maga a mellszobor nem tűnik animatronikusnak, hanem egy gyantából készült figura, amely feltételezhetően a The Devil in Me-ben található robotszörnyet ábrázol.

További hasonló extra cuccok is találhatók a The Dark Pictures: The Devil in Me játék Animatronic Collector’s Edition kiadásában: többek között egy egyedi dizájnnal ellátott doboz, amely a csomag összes tartalmának helyet ad. Emellett pedig egy exkluzív térképet találunk a The Devil in Me hotelről, egy képeslapot, amely a World’s Fair Hotel külső képét mutatja be a hozzá tartozó borítékkal együtt, valamint egy különleges névjegykártyát a Lonnit Entertainment, a horrorszállodában csapdába esett dokumentumfilmes cég számára.

Végül a gyűjtői kiadást előrendelők egy előrendelői bónuszt is kapnak. Ez a Curator’s Cut Early Access nevet viseli, egy utalványkódot, amely „korábban nem elérhető jeleneteket old fel más játszható karakterekkel, új választási lehetőségekkel, más kimenetelekkel”. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt a Supermassive a későbbiekben talán bővebben is kifejti majd.

A gyűjtői kiadások persze nem ritkák a The Dark Pictures franchise esetében. A House of Ashesnek volt egy Pazuzu Editionje, amiben egy Underworld Creature figurát tartalmazott. A Little Hope-nak volt egy Collector’s Editionje, amely egy 15 cm-es Mary’s Ragdoll figurát tartalmazott. A Man of Medan lehetett az egyetlen játék a sorozatban, amely nem rendelkezett ilyennel, de sikere valószínűleg azt bizonyította, hogy a jövőbeli játékoknak is szükségük lesz rá.

Azért a hírhez tegyük gyorsan hozzá, hogy a 11 cm nem túl nagy, így a The Dark Picture Anthology rajongói ne számítsanak hatalmas szoborra. De azok számára, akik hajlandóak plusz 50 dollárnak megfelelő összeget költeni a 39,99 dolláros kiskereskedelmi ár felett a The Dark Pictures: The Devil in Me című játékra, azok egy szórakoztató gyűjtői tárgyat kapnak cserébe. A horror franchise rajongói számára ez igazi csemege lehet…

The Dark Pictures: The Devil in Me 2022 őszén jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re egyaránt.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu