Hatalmas visszatérésekre számíthatunk a Marvel Echo sorozatban!

MOZI HÍREK – Charlie Cox és Vincent D’Onofrio visszatérnek Daredevil és Kingpin szerepébe az MCU közelgő Disney+ sorozatában, az Echóban.

 

 

Charlie Cox és Vincent D’Onofrio hivatalosan is csatlakozott az Echo című Disney+ sorozat szereplőgárdájához. Egyelőre nem világos, hogy a páros milyen minőségben vesz részt a sorozatban, vagy hogy egyáltalán lesznek-e közös jeleneteik, de a The Hollywood Reporter szerint mind Cox, mind D’Onofrio kulcsszerepet kap az Echóban. A Marvel nem kívánta kommentálni a hírt.

A sorozat jelenleg Atlantában forog, és a Sólyomszem áttörő sztárja, Alaqua Cox alakítja Maya Lopez/Echót, a siket indián szuperhőst, aki képes utánozni ellenfelei harcstílusát. A lányt Wilson Fisk/Kingpin nevelte fel lányaként apja halála után, de a Sólyomszem fináléja sokkoló fordulatot hozott, amely Fisk sorsát függőben hagyta.

A Marvel azonban nem hagyott veszni egy olyan fenomenális színészt, mint Vincent D’Onofrio, és ő is hónapok óta a visszatérésével kecsegtet.

Ami Charlie Coxot illeti, ő a Pókember: Nincs hazaút című filmben debütált az MCU-ban és rögtön el is lopta a show-t; illetve tudjuk, hogy a Disney+-on készülő Daredevil reboot/ folytatásban is visszatér majd.

A rajongók már nagyon várták a félelmet nem ismerő igazságosztó és ősellensége, Kingpin újabb leszámolását, és úgy tűnik, hogy ez hamarabb megtörténik, mint gondoltuk. Ráadásul, ha hinni lehet a híreknek, nem Daredevil és Kingpin lesznek az egyetlen karakterek, akik újra bemutatkoznak az MCU-ban.

A pletykák szerint a Krysten Ritter által alakított Jessica Jones is szerepet kap az Echóban, Matt Murdock pedig őt keresi.

Ezt az értesülést azonban érdemes fenntartásokkal kezelnünk, hiszen túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, bár a Marvel minden új sorozatával vagy filmjével komoly meglepetésekkel szolgál.

Az Echo alkotója Marion Dayre (Better Call Saul), rendezőként Sydney Freeland és Catriona McKenzie működik közre. Zahn McClarnon, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning és Graham Greene is szerepelnek a sorozatban.

Az sorozat még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a Disney+-on 2023-ban lesz a premierje.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu