„Cenzúrázott” módon is játszhatjuk majd a Bayonetta 3-at?!

A PlatinumGames elárulta, hogy a Bayonetta 3-ban lesz egy opcionális cenzor mód, ami lecseréli a játék néhány explicit elemét.

 

 

A rajongók még idén kipróbálhatják majd a Bayonetta 3-at. Ez a PlatinumGames egyik legjobban várt kiadványa a Switch-en, a játékosok tavaly ősszel egy Nintendo Direct során kaptak egy rövid betekintést a játékba. A játék körüli hype tovább fokozódott, amikor a Bayonetta 3 legújabb traileréből kiderült a megjelenési dátum, amely megerősítette, hogy október vége felé érkezik.

Habár a trailer az akciót és a karaktermodelleket eredeti kinézetükben mutatta be, a PlatinumGames elárulta, hogy van egy opcionális „cenzúrázott” mód bizonyos játékosok számára.

Ezt a módot maga a PlatinumGames jelentette be egy tweetben: „Naive Angel” módnak hívják, és ha bekapcsoljuk, akkor eltakar bizonyos elemeket, amelyek talán kicsit túlságosan is sokat megmutatnak Bayonettából, például amikor végrehajtja a Wicked Weave támadásait. Ahelyett, hogy Bayonettát teljesen meztelenre vetkőztetnénk, egy bodysuit fogja eltakarni. Ez vonatkozik Bayonetta Masquerade átalakulására is, a tweethez tartozik egy videó is, ami megmutatja a különbségeket, hogy a mód be van-e kapcsolva vagy sem a Bayonetta 3-ban.

Ez a mód állítólag teljesen opcionális, és segít megszólítani egy szélesebb demográfiai réteget, akiket a játék túlzó szexuális tartalma esetleg némileg elriasztana. Szórakoztató módon a PlatinumGames utal arra, hogy ez a mód a legjobb arra, hogy „közvetlenül a nappaliban játsszuk” anélkül, hogy a játékot összetévesztenék valami mással (vagy szívrohamot kapna a nagypapi). A rajongók megjegyezték, hogy ez a mód hasonlít ahhoz, ahogyan a Bayonettát kezelték a Super Smash Bros. sorozatban, sőt egyesek „Smash Bros.” módnak is nevezték.

Ezzel a móddal valószínűleg a Bayonetta 3 szélesebb közönséghez juthat el, anélkül, hogy elidegenítené azokat a rajongókat, akik élvezték a sorozat kockázatos elemeit. Mivel már csak néhány hónap van hátra a megjelenésig, a PlatinumGames sokat tesz azért, hogy minél több szemet vonzzon a játékra, és ez a mód az egyik módja ennek.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu