Íme az első fotó a Fallout TV-sorozatból – hangulatosnak ígérkezik! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A készülő Fallout tévésorozat új díszletfotója úgy néz ki, mintha egyenesen a játékokból származna, a rajongók pedig egy konkrét helyszínhez hasonlítják a képet.

 

 

Még 2020-ban jelentették be, hogy a Westworld című sci-fi HBO-siker alkotói dolgoznak egy Fallout-sorozaton, amely az Amazon Prime Videón fut majd, és a bejelentés óta a rajongók lassan egyre több információt kapnak róla. Még januárban értesülhettünk róla, hogy idén kezdődik a gyártás, most július közepén pedig végre a rajongók is bepillantást nyerhetnek a sorozatba, amint azt forgatják.

Egy forgatási fotó és videó egy elhagyatott Super Duper Mart dizájnját mutatja be, amelynek parkolójában néhány tönkrement autó áll.

A Super Duper Mart egy olyan hely, amelyet sok rajongó ismerhet, hiszen a Fallout 3, 4 és a Fallout 76-ban is szerepelt valamilyen formában. A Super Duper Mart az egyik első hely, amivel a játékosok találkozhatnak a harmadik részben, miután előbújtak a menedékből, és megjelenése az Amazon-sorozatban valószínűleg nosztalgikus emlékeket fog felidézni a rajongókban.

A Fallout TV-sorozatban szereplő Super Duper Mart dizájnja nagyon hasonlít ahhoz a bolthoz, amellyel a játékosok a harmadik játékban találkozhatnak, ami arra utal, hogy még néhány tartalmat átemelhetnek a Fallout 3-ból. Azonban figyelembe véve néhány más dolgot, amit a rajongók már tudnak a készülő sorozatról, nem valószínű, hogy a játék közvetlen adaptációja lesz. Például arról is beszámoltak, hogy Walter Goggins fogja játszani a Fallout TV-sorozat főszerepét, és hogy egy ghoul-t fog alakítani. Ha ez utóbbi pletyka igaznak bizonyulna, akkor ez nagyban eltérne mindentől, amit a rajongók a korábbi címekben láttak.

Még ha a történet egyetlen eleme sem származik közvetlenül a játékokból, akkor is úgy tűnik, hogy a Fallout TV-sorozat a lehető leghitelesebb lesz, amikor az ikonikus játékfranchise újrateremtéséről van szó.

A rajongók már most dicsérik a sorozat megjelenését a forgatási fotó alapján, mondván, hogy már a látványtól is ellen kell állniuk a késztetésnek, hogy kifosszák a Super Duper Martot sapkákért és kellékekért.

Amellett, hogy a tévésorozat díszletét is megmutatták, nemrég bejelentettek néhány új szereplőt is. A Twin Peaks sztárja, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones az Amazon The Wheel of Time sorozatából, és a Disjointedből ismert Aaron Moten nemrég csatlakozott a  tévésorozat szereplőinek listájához. Egyelőre nem tudni, hogy milyen karaktereket fognak alakítani, de remélhetőleg idővel ez az információ is kiderül.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu