Hamarosan véget ér a No More Heroes III Switch-exkluzivitása [VIDEO]

A többi négy konzolra is meg fog jelenni a Grasshopper Manufacture játéka az XSEED Games és a Marvelous Europe gondozásában.

 

Először Japán kapja meg a játékot PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra: ők október 6-án kapják meg a Sony és a Microsoft konzoljaira a No More Heroes III-at, amit október 11-án Észak-Amerika, október 14-én pedig Európa is követ, és a nyugaton a Steamen is fel fog bukkanni a játék, amiből amúgy Észak-Amerika és Európa is kapni fog egy lemezes kiadást.

Észak-Amerikában a PlayStation 5, PlayStation 4 és Xbox is a Day 1 Editiont kapja meg 60 dollárért. Ebben a lemez mellett egy több mint 70 oldalas 5,3″x7,3″-as (~13,46×18,54 centis) puha fedeles művészeti könyvet, a 22 dalból álló soundtracket, továbbá egy 7″x4″-es (17,78×10,16 centis) Santa Destroy motoros rendszámtáblát is találhatunk. Két új illusztráció is van a játék dobozára, illetve az egyedi külső dobozra szánva, amit a sorozat művésze, Kozaki Yusuke hozott össze.

Európa is kapni fog egy lemezes kiadást (szintén PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és Xboxra) 60 euróért (ami addigra lehet, hogy több lesz mint 24 ezer forint). Ebben a játék lemeze mellett egy teljesen új rajz lesz a tok Kozakitól, de lesz még három művészeti kártya, illetve egy kétoldalas poszter is Travis Touchdownnal, továbbá az ő Demzamtigerével. Szóval Európa eléggé visszafogottan kapja kézhez a kézzel fogható kiszerelést…

A kiadópáros pedig ezzel a rövid közleménnyel jellemzi a No More Heroes III-at: „A világ első számú bérgyilkosának lenni már nem olyan, mint régen. Az otaku hős Travis Touchdown ismét visszatért és arra kényszerül, hogy visszavonulva megvédje Santa Destroy-t és a Földet egy intergalaktikus erőpróba során, miközben bebizonyítja, hogy ő több mint egy macskával beszélgető, már nem létező ember. Melegítsd fel a sugárkatanákat, húzd fel a vadonatúj Halálkesztyűt, és készülj fel a gonosz FU herceg és kilenc idegen csatlósa elleni bossfightokra, miközben Travis a galaktikus szuperhősök ranglistájának élére küzdheti fel magát! A No More Heroes III új platformokra érkezik, továbbfejlesztett HD látványvilággal és framerátával, valamint gyorsabb betöltési időkkel, hogy a játékosok továbbra is szemkápráztató „ultraerőszakot” művelhessenek.”

A No More Heroes III Európában tehát október 14-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Xboxon van Smart Delivery, de nincs infónk a PlayStationös frissítésről.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu