Vajon a macskák tényleg imádják a Stray-t? Kipróbáltuk, íme az eredmény!

A BlueTwelve Studio címe, a Stray július 19-én jelent meg, és máris magával ragadta a játékosok és a háziállatok figyelmét egyaránt.

 

 

Ha rendszeresen követed az oldalunkat, valószínűleg tudsz a Stray megjelenéséről, amely tegnapelőtt érkezett meg PC-re, PS4-re és PS5-re. A macska főszereplésével készült cyberpunk cím már most rekordokat dönt az Annapurna Interactive számára, ami a közösség macskák iránti vonzalmáról tanúskodik.

Nagyon úgy tűnik, a cicáink több mint boldogok, hogy gazdáik játszanak ezzel a kalanddal, hiszen sokan közülük remekül érzik magukat a képernyő előtt.

Éppen ezért néhány óra alatt elárasztották a Twittert azok a felvételek, amelyeken a macskák megpróbálnak interakcióba lépni a Stray főhősével. Spanyol barátaink a 3DJuegosnál egész kis csokorra valót gyűjtöttek össze a legimádnivalóbb és legkomikusabb videók közül, mi pedig képtelenek voltunk megállni, hogy ne osszunk meg közülük néhányat.

Ugyanakkor mint azt páran nyilván tudjátok, mi itt a theGeeknél igencsak szeretjük a cicákat: akkora hatással volt ránk a játék, hogy tegnap már a filmekben feltűnő vörös macskákról közöltünk összeállítást!

Nos, a leglelkesebbek cicarajongóink, vagyis BadSector és Anikó elhatározták, hogy maguk is letesztelik, hogyan reagálnak kis kedvenceik némi Stray-mókára. Amint az alábbi két kép is tanúsítja, a hatás nem maradt el: hosszasan próbáltak kommunikálni a képernyőn látható fajtársukkal… 🙂

 

 

 

 

 

 

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu