Vajon készül már a Horizon Forbidden West DLC-je?

Egy közelmúltbeli közösségi média poszt a rajongói spekulációhoz vezet, hogy a Horizon Forbidden West DLC aktív fejlesztés alatt állhat.

 

Az év elején jelentette meg a Guerrilla Games és a Sony a Horizon Forbidden Westet, amely egyaránt hatalmas kritikai és pénzügyi sikert aratott, de a játékosok körében is rengetegen dicsérték a játékot, mint a Horizon Zero Dawn méltó utódját. Közel hat hónap telt el a Horizon Forbidden West indulása óta. Noha a játék kezdeti megjelenése óta kapott néhány fontos frissítést, nem érkezett bejelentés arról, hogy jelentős DLC-bővítést kapna.

Van azonban némi bizonyíték arra, hogy a Horizon Forbidden West DLC készülhet. Ahogy azt a GamesRadar kiszúrta, Peggy Vrijens, aki Aloy motion capture munkájában segédkezett, egy videót posztolt az Instagramra, melyen Aloy egy mocap-ruhában látható. Vrijens ezután megosztott egy további posztot, amelyen Louis Van Beekkel látható. Történetesen ők ketten korábban már dolgoztak együtt a Horizon Tiltott Nyugaton. A közösségi médiás posztok miatt felmerült a feltételezés, hogy a Horizon Forbidden West DLC-hez készül a motion capture munka, bár ez még nem derült ki. Teljesen elképzelhető, hogy ők ketten egy másik projekten dolgoznak, bármennyire is valószínűtlennek tűnik ez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peggy Vrijens (@peggyvrijens) által megosztott bejegyzés


Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Sony és a Guerrilla Games a Horizon Forbidden West népszerűségét DLC-vel akarná kihasználni. Elvégre pontosan ezt tették a Horizon Zero Dawnnal és annak Frozen Wilds DLC-jével is. A Horizon Zero Dawn Frozen Wilds DLC-je körülbelül kilenc hónappal az eredeti játék után jelent meg, így érthető, hogy ha a Horizon Forbidden West is kap DLC-t, akkor könnyen lehet, hogy az év végi megjelenést célozzák meg.

Ha a Horizon Forbidden West DLC valóban megjelenik, érdekes lesz látni, hogy pontosan mit tartalmaz. A Horizon Zero Dawn Frozen Wilds-ban egy vadonatúj helyszínt fedezhettek fel a játékosok, és egy tartalmas új történeti szálat is kaptak a főküldetéshez. A Horizon Zero Dawn Frozen Wilds bővítményének történeti fejleményei nem voltak annyira következetesek a Forbidden Westben történtek megértéséhez, így lehetséges, hogy az új játékhoz készülő DLC is inkább mellékszál lesz, mint bármi más.

A pletykák szerint a Sony szeptemberben egy bemutatót tervez, ahol a különböző, fejlesztés alatt álló projektjeire, például a God of War Ragnarok-ra és a 2023-as megjelenésre kihegyezett játékokra világítanak rá. Ha ez a bemutató a pletykáknak megfelelően megvalósul, akkor nem lenne meglepő, ha a Horizon Forbidden West DLC is megjelenne, feltéve, hogy egyáltalán létezik. Egyelőre a franchise rajongói csak szoríthatnak, hogy igaz legyen a hír és meg kell még várniuk a hivatalos bejelentést, mielőtt reménykednének.

A Horizon Forbidden West már megjelent PS4-re és PS5-re, a játék tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu