Hivatalos: jön a Daredevil: Born Again a Disney+-ra, nagy visszatérőkkel!

MOZI HÍREK – Új élőszereplős Daredevil-sorozat készül a Disney+-nál, melynek főszerepét Charlie Cox és Vincent D’Onofrio is megerősítette.

 

 

A pletykák igazak: új Daredevil-sorozat érkezik a Disney+-ra. A San Diego-i Comic-Conon a Marvel rengeteg nagy hírt dobott be, ezek között szerepeltek új információk a nagy és kis képernyőkre készülő címeikről, amelyek a Marvel Cinematic Universe ötödik fázisát fogják alkotni. Ide sorolható a Daredevil: Born Again is, egy új sorozat, amely 2024 tavaszán kerül a Disney+-ra.

Azt is megerősítették, hogy a sorozatban visszatérnek az eredeti széria sztárjai, Charlie Cox és Vincent D’Onofrio, hogy újra eljátsszák Matt Murdock és Wilson „Kingpin” Fisk szerepét.

Az is kiderült, hogy a sorozat 18 epizódból áll majd, ami háromszor olyan hosszú, mint amilyen hosszúak a Marvel-sorozatok általában a Disney+-on. Ez nagy bizalmat mutat a Daredevil: Born Again iránt, hiszen a sorozat így egy darabig biztos megmarad a streaming platformon.

A rajongók a korábban a Netflixen streamelt három évados Daredevil-sorozat folytatásának tekinthetik az új szériát. Mind Cox, mind D’Onofrio azóta újra szerepet kapott az MCU-ban, bár voltak találgatások arról, hogy vajon a multiverzumból származó változatokról van-e szó, vagy ők ugyanaz a Murdock és Fisk, akit a Netflix-sorozatban megismertek a rajongók. D’Onofrio azóta kijelentette, hogy visszatérését kanonikusnak tekinti a korábbi sorozathoz képest, hivatalosan is összekötve a kontinuitásokat.

A Daredevil: Born Again 2024 tavaszán érkezik a Disney+-ra.

Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a rajongóknak ilyen sokat kell várniuk Matt Murdock visszatérésére. Megerősítést nyert, hogy az új trailerben való megjelenése után a She-Hulk: Attorney at Law-ban is szerepet kap. Charlie Cox emellett a karakter hangját fogja megszólaltatni a hamarosan megjelenő Spider-Man: Freshman Year című animációs sorozatban.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu