Megérkezett a Sandman: Az álmok fejedelme utolsó előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Netflix új Sandman-sorozatának friss trailere Neil Gaiman világát kelti életre, és lenyűgöző látványt nyújt a sorozat premierje előtt.

 

 

Megérkezett a Netflix-féle Sandman: Az álmok fejedelme széria utolsó trailere, amely az eddigi legjobb képet adja a Neil Gaiman képregényeinek lapjairól kikerült vad karakterek sokaságáról. A San Diego-i Comic-Conon a The Sandman panelje után megjelent trailer a legmélyebb betekintést nyújtotta a sorozathoz megvalósított lenyűgöző világokba, valamint új képeket láthatunk Tom Sturridge Morpheusáról, Gwendoline Christie-ről mint Lucifer Morningstar, Kirby Howell-Baptiste-ről mint a Halál, Jenna Colemanről mint Constantine, Boyd Holbrookról mint The Corinthian, valamint először láthatjuk Mark Hamill karakterét, Mervyn Pumpkinheadet és Patton Oswalt hangját mint Matthew the Raven.

A The Sandman középpontjában az álmok királya, Morpheus áll, aki egy évszázados börtönbüntetésből megszökve azt tapasztalja, hogy a hatalom ereklyéi számos univerzumban szétszóródtak, és az Álomország romokban hever.

A hét Végtelen lény egyikeként Dream útnak indul, hogy helyreállítsa otthonát, miközben testvérei segítségét kéri, miközben összeütközésbe kerül nemezisével, a The Corinthiannal. Dream egyik rémálomszerű alkotásaként The Corinthian a való világban egy sorozatgyilkos szerepét öltötte magára, és a trailer a képregénybe illő megjelenését teljes félelmetes pompájában mutatta be.

Aki ismeri a The Sandman képregényeket, annak Gaiman víziójának puszta terjedelme olyasmi, amit a múltban még csak meg sem lehetett volna próbálni adaptálni, és úgy tűnik, ez volt az egyik dolog, ami sokáig visszatartotta a szériát.

Az elmúlt évtizedben Gaiman számos potenciális adaptáció-változatot látott, amit javasoltak, köztük egy forgatókönyvet, ami A Fiúk alkotójától, Erik Kripke-től származott, de nem illett bele abba a vízióba, amit ő szeretett volna a sorozatról. Most, hogy Gaiman ilyen sokáig türelmes volt, sikerült úgy megvalósítani a vízióját, ahogyan ő szerette volna, és már csak pár hét választ el minket attól, hogy kiderüljön, megérte-e az egész.

A Sandman: Az álmok fejedelme augusztus 5-én érkezik a Netflixre.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu