A művészeti könyv árulja el, hogy mikor jelenik meg a Hogwarts Legacy?

A játék mellé készül egy művészeti könyv, és ennek adatai nemrég frissültek, és nem tűnik véletlennek az elhintett dátum sem…

 

Ugye jelenleg annyit tudunk, hogy az Avalanche Software-nél (nem összekeverendő a svéd Avalanche Studiosszal!) készülő Hogwarts Legacy-t valamikor idén fogja kiadni a Warner. Eleinte nem ez volt a terv, ugyanis a Warner alá tartozó Portkey Games ágazat először 2021-ben akarta volna kihozni a J.K. Rowling művéből készülő nyílt világú MMO-t. Lassan az év utolsó harmadába lépünk, de a Warner/Avalanche Software páros még mindig nem említette, hogy pontosan mikor számítsunk a játékra.

A The Art and Making of Hogwarts Legacy: Exploring the Unwritten Wizarding World néven készülő művészeti könyv először ideiglenes, placeholder megjelenési dátummal rendelkezett, és december 31-ét adták meg emiatt. Csakhogy a VGC birtokába jutott néhány email, amit az egyesült királysági küldött ki az előrendelőknek. Ebben a cég azt írja, hogy a megjelenési dátum módosult december 6-ára, miközben az eredeti listázás a Reddit szerint továbbra is csak 2022-t említ!

A művészeti könyv megjelenése nem mindig egyezik meg a játékéval, de szintén a Redditen olvasni egy jogos felvetést: a Warner másik idei játéka, a Gotham Knights is kapni fog egy művészeti könyvet, és az egy napon érkezik a játékkal, így mind a két termék október 25-étől lesz kapható. Emiatt is érdemes megfontolni december 6-át, hiszen az mégis egy keddre esik, és általában kedden vagy pénteken jelennek meg a nagyobb játékok. (Jó, a God of War: Ragnarok egy kivétel lesz, de ott már kifejtettük, hogy miért szerdára esett a rajt, ott is mozgatták a megjelenési napot…)

A Portkey Games tehát nagy eséllyel december 6-án adhatja ki PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre a Hogwarts Legacy-t, de ez még nem hivatalos. A Warnernak többet kéne mutatnia a játékból.

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu