Megérkezett a Blonde, Ana de Armas Marilyn Monroe-filmjének előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A készítők reményei szerint a Blonde még idén landol a Netflixen.

 

 

Andrew Dominik rendező és a Netflix közelgő életrajzi filmje, a Blonde legújabb trailerében Ana de Armas átalakul a hollywoodi ikon Marilyn Monroe-vá, és ez az átlényegülés több mint lenyűgözőnek ígérkezik. A film részletesen bemutatja a legendás színésznő életét és a tragédiákat, amelyek őt érték, miközben a világ egyik leghíresebb emberévé vált.

A Blonde a tervek szerint 2022. szeptember 23-án debütál a Netflixen.

A Joyce Carol Oates bestseller regénye alapján készült Blonde merészen újragondolja Hollywood egyik legmaradandóbb ikonjának, Marilyn Monroe-nak az életét. A Norma Jeane-ként töltött, ingatag gyermekkorától kezdve a sztárságig és a romantikus összefonódásokig a film elmossa a tények és a fikció határát, hogy feltárja a nyilvános és a magánéleti énje közötti egyre szélesedő szakadékot.

A Blade Runner 2049 és a 007 – Nincs idő meghalni sztárja, Ana de Armas alakítja Norma Jeane Mortensent, alias Marilyn Monroe-t. A Blonde a valós szupersztár traumatikus gyermekkorát járja körül, ahogy Norma Jeane színésznővé válik az 1950-es évek Hollywoodjában és az 1960-as évek elején. A filmet Andrew Dominik, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford és az Ölni kíméletesen rendezője írta és rendezte, a Blonde pedig Ana de Armas főszereplése mellett egy kiváló mellékszereplőgárdával büszkélkedhet. Közülük sokan a klasszikus hollywoodi korszakból ismerős neveket elevenítenek fel.

A hírességeket megjelenítő mellékszereplők között feltűnik például Adrien Brody mint Arthur Miller, Bobby Cannavale mint Joe DiMaggio, Julianne Nicholson mint Gladys Pearl Baker és Caspar Phillipson mint John F. Kennedy.

Joyce Carol Oates, a Blonde alapjául szolgáló regény szerzője elismerően nyilatkozott Ana de Armasról, aki Marilyn Monroe szerepét alakítja. „Ana de Armas, a csodálatos színésznő, aki őt alakítja, azt hiszem, körülbelül négy órán át sminkelte magát. Szóval amikor a képernyőn látod, valójában nem is létezik” – mondta Oates a Nincs időnk meghalni sztárjainak alakításáról. „Ez olyan, mint egy fantasztikus kép, de ahhoz, hogy megélhetést biztosítson, nem kevés gyötrelmet kell elviselni. Ahogy Marilyn idősebb lett, még mindig ezeket a szerepeket kapta, amelyeket egy fiatal sztárcsaj játszott, és ő megalázva érezte magát. Nem játszhatta tovább ezt a buta, 40 éves korához közeledő szőkét.”

„Egyesek szerint öngyilkos lett. Én nem feltétlenül ezt gondolom. Szerintem valami olyasmi miatt halhatott meg, mint a rendkívüli kétségbeesés.”

Oates a rendező Andrew Dominik látásmódját is méltatta, mondván: „Andrew Dominik egy nagyon briliáns rendező. Szerintem sikerült neki Norma Jeane Baker élményeit az ő szemszögéből bemutatnia, ahelyett, hogy kívülről látná, a férfi tekintet nézne egy nőre. Elmerült az ő perspektívájában.”

A Blonde a tervek szerint 2022. szeptember 23-án kerül a Netflix kínálatába, NC-17-es besorolással.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu