Menu

Deadrop: működés közben is láthatjuk Dr. Disrespect játékát [VIDEO]

A Midnight Society ragaszkodik ahhoz, hogy hathetente kapjanak újabb játszható verziót a Deadrop támogatói.

 

A streamer stúdiója, a Midnight Society többet közölt az eddig Project Moon kódnéven futó játékáról. A Deadrop „2020.b”-ben játszódik, és itt önkezűleg kormányzó megastruktúrák, a Refiner State-ek (finomító államokként lehetne magyarul hívni őket) a mérgező légköri szennyezést egy értékes, függőséget okozó anyaggá, űrporrá (space dust) alakítják. A jellemzés még megemlíti, hogy „Az egykor kormánytulajdonban lévő létesítmények és a jövedelmező porkereskedelem a finomító államok kényszerű megszállásához vezettek a tornyok és a bennük lévő nyersanyagok feletti ellenőrzésért küzdő, egymással versengő frakciók által.”

Valószínűleg mi valamelyik frakció tagjai lehetünk. Két frakciót említettek meg (Skins, Syns), de a Cleaners jelenleg a Refiner State-ek toronyházait kezelik, így ez lehet a PvPvE elem. A vertikális kimenekítő lövöldözős játék játékmenete tehát emiatt lett függőleges; a cél a csúcsra jutás, hogy a megszerzett loottal kimeneküljünk a helyszínről, így ez eléggé hasonlít az Escape From Tarkovra, csak egy kisebb cyberpunkos arcfelvarrással…

A Deadrop anyagi alapjai mögött az 50 dolláros (~20 ezer forintos) Founders Access Pass értékesítése állt, ezt tízezren vették eddig meg. Így a játékosok hathetente kapnak új, játszható verziót a korai fejlesztési állapotban levő játékból. A jelenleg legújabb build a Snapshot CL 1859, és ebben a rejtekhelyünket fedezhetjük fel, továbbá három lőtéren használhatjuk a rohampuskánkat. A stúdió magyarázata: „Ennek a buildnek a középpontjában az állt, hogy letegye az alapköveket a játékosok alapvető mozgásához, a fegyverrendszerekhez, és hogy bemutasson egy olyan környezetet, amelyben tesztelhetjük az első fegyvert. Ezen kívül a Snapshot_CL 1859 jelzi a hitelesítés, a profil, a fiók, a dedikált szerver támogatás és a jövőbeli Deadrop többjátékos funkciókat támogató kód kezdetét.”

Itt megemlítenénk, hogy az egész összképét elrontja, hogy a Founders Access Pass megvásárlásával egy procedurálisan generált NFT-t kapunk, ami a játékbeli avatárunk, karakterünk volna. Úgyhogy sajnos a Deadrop is követi a trendeket.

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu