Deadrop: működés közben is láthatjuk Dr. Disrespect játékát [VIDEO]

A Midnight Society ragaszkodik ahhoz, hogy hathetente kapjanak újabb játszható verziót a Deadrop támogatói.

 

A streamer stúdiója, a Midnight Society többet közölt az eddig Project Moon kódnéven futó játékáról. A Deadrop „2020.b”-ben játszódik, és itt önkezűleg kormányzó megastruktúrák, a Refiner State-ek (finomító államokként lehetne magyarul hívni őket) a mérgező légköri szennyezést egy értékes, függőséget okozó anyaggá, űrporrá (space dust) alakítják. A jellemzés még megemlíti, hogy „Az egykor kormánytulajdonban lévő létesítmények és a jövedelmező porkereskedelem a finomító államok kényszerű megszállásához vezettek a tornyok és a bennük lévő nyersanyagok feletti ellenőrzésért küzdő, egymással versengő frakciók által.”

Valószínűleg mi valamelyik frakció tagjai lehetünk. Két frakciót említettek meg (Skins, Syns), de a Cleaners jelenleg a Refiner State-ek toronyházait kezelik, így ez lehet a PvPvE elem. A vertikális kimenekítő lövöldözős játék játékmenete tehát emiatt lett függőleges; a cél a csúcsra jutás, hogy a megszerzett loottal kimeneküljünk a helyszínről, így ez eléggé hasonlít az Escape From Tarkovra, csak egy kisebb cyberpunkos arcfelvarrással…

A Deadrop anyagi alapjai mögött az 50 dolláros (~20 ezer forintos) Founders Access Pass értékesítése állt, ezt tízezren vették eddig meg. Így a játékosok hathetente kapnak új, játszható verziót a korai fejlesztési állapotban levő játékból. A jelenleg legújabb build a Snapshot CL 1859, és ebben a rejtekhelyünket fedezhetjük fel, továbbá három lőtéren használhatjuk a rohampuskánkat. A stúdió magyarázata: „Ennek a buildnek a középpontjában az állt, hogy letegye az alapköveket a játékosok alapvető mozgásához, a fegyverrendszerekhez, és hogy bemutasson egy olyan környezetet, amelyben tesztelhetjük az első fegyvert. Ezen kívül a Snapshot_CL 1859 jelzi a hitelesítés, a profil, a fiók, a dedikált szerver támogatás és a jövőbeli Deadrop többjátékos funkciókat támogató kód kezdetét.”

Itt megemlítenénk, hogy az egész összképét elrontja, hogy a Founders Access Pass megvásárlásával egy procedurálisan generált NFT-t kapunk, ami a játékbeli avatárunk, karakterünk volna. Úgyhogy sajnos a Deadrop is követi a trendeket.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu