Colin Farrell imádja a Pingvin szerepét – akár még többször is visszatérhet!

MOZI HÍREK – Colin Farrell Pingvinje saját sorozatot kap az HBO Maxon, de számíthatunk arra, hogy a színész ott lesz A Batman 2-ben is, ha felkérik rá.

 

 

Órákat tölteni a sminkszékben, hogy Oz Cobblepot bőrébe bújjon, valószínűleg nem a legszórakoztatóbb dolog, de Colin Farrell nem tud betelni a Pingvin megformálásával. Farrell az év elején debütált a főgonosz szerepében Robert Pattinsonnal szemben a címszereplő szuperhős szerepében Matt Reeves Batman című filmjében. Mivel protézist és erős sminket viselt, a szerep annyira felismerhetetlenné tette őt, hogy a színész a forgatás alatt úgy merészkedett ki a nyilvánosság elé, hogy senki sem jött rá.

Reeves jelenleg a Batman 2 forgatókönyvén dolgozik, és egyelőre nem tudni, hogy Farrell visszatér-e Pingvin szerepébe a folytatásban.

Az Entertainment Tonightnak adott új interjújában Colin Farrell azt állította, hogy ugyanúgy a sötétben tapogatózik ezzel kapcsolatban, mivel a történet csak most körvonalazódik, és még nincs kész forgatókönyv. Ezzel együtt Reeves számíthat Farrellre, ha lesz mód arra, hogy Pingvint beépítsék a történetbe, mivel Farrell egyértelművé tette, hogy teljes mértékben elkötelezett a Pingvin szerepének megtartása mellett.

„Úristen, most viccelsz velem?! Annyira jó móka, te most [velem] viccelsz? Már sok mindent megjártam, ember. Ez egy jutalomjáték volt, úgy értem … öröm volt”.

Akárhogy is, Colin Farrellt biztosan fogjuk még látni a Pingvin szerepében. Az HBO Max egy új sorozat gyártásába kezdett, amelynek középpontjában Farrell Pingvinje és az ő felemelkedése, Gotham City egyik vezető bűnözőjévé válása áll. Farrell elárulta, hogy Reeves nem személyesen fogja rendezni a Pingvin-sorozat epizódjait, de kreatívan továbbra is erősen részt vesz benne.

„[Matt Reeves] annyira megszállottan csinálja, amit csinál, de [az HBO Max] The Penguin [sorozatában] is benne van. Úgy értem, nem ő fogja rendezni, de a forgatókönyvek felépítésén és a rendező kiválasztásán dolgozik. Szóval, ez izgalmas.”

A Pingvin forgatásáról egyelőre nem tudni, mikor kezdődhet el. Colin Farrell azt sugallja, hogy a munkálatok valószínűleg 2023 elején kezdődnek. Legközelebb a Thirteen Lives című új filmben láthatjuk majd, amely 2022. augusztus 5-én érkezik a Prime Video-ra.

Forrás: Entertainment Tonight

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu