„Szerintem az emberek imádni fogják” – nyilatkozott a The Last of Us sorozat főszereplője

MOZI HÍREK – Bella Ramsey, a The Last of Us HBO-sorozatának Ellie-je szerint a show „tiszteletben tartja a játékot”.

 

 

Bella Ramsey, az HBO hamarosan induló The Last of Us című sorozatának sztárja tudja, hogy sokan aggódnak a készülő sorozat miatt – de ragaszkodik hozzá, hogy mindenki imádni fogja, mivel szerinte „tiszteleg” a játék előtt. A videójátékok élőszereplős adaptációi nem mindig számítanak telitalálatnak – a legutóbbi példa erre a Resident Evil volt. (A nyilván cseppet sem elfogult) Ramsey szerint azonban ez az adaptáció remek fogadtatásra számíthat.

„Szerintem az emberek imádni fogják [a sorozatot]” – mondta a fiatal színésznő a SheKnowsnak.

„Tudom, hogy voltak emberek, akik aggódtak miatta, természetesen. Amikor valami ennyire értékes számodra nézőként – játékosként – természetesen aggódni fogsz az adaptáció miatt. De őszintén szólva, szerintem az emberek imádni fogják. Nagyon is követi a játék érzelmi ütemét, és nagyon tiszteli a játékot, tiszteleg előtte.”

Mindezek ellenére Ramsey igyekezett hozzátenni, hogy ez nem a The Last of Us teljes újramesélése: „Különböző utakat fedez fel, amelyeket a játékban nem fedeztek fel annyira. Szerintem az emberek szeretni fogják. Remélem, hogy így lesz. Annyira szórakoztató volt elkészíteni, akkora élmény volt. Remélem, hogy [a nézők] is átérzik ezt az élményt, amikor velünk tartanak a kalandra.”

A tévésorozat forgatása már befejeződött, és jövőre kerül a mozikba. Addig is a PS5-re készülő The Last of Us: Part I című remake fogja lekötni a figyelmünket, amelyről a Naughty Dog hangsúlyozta, hogy nem pénzhajhászásról van szó.

Forrás: SheKnows, TheGamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu