Total War: Warhammer 3: felfedték az utolsó új frakció, amely a DLC-vel érkezik [VIDEO]

A Total War: Warhammer 3 negyedik és egyben utolsó frakcióvezetője új trailert kapott, amiben bemutatja a mechanikáját és azt, hogyan fogja felépíteni a birodalmát.

 

A Total War: Warhammer 3 először 2022 februárjában jelent meg, a rajongók és a kritikusok általánosságban pozitív fogadtatásban részesítették. A megjelenéskor azonban akadtak problémák a játékkal. Például sokan futottak bele olyan hibákba, amelyek miatt a Total War: Warhammer 3 összeomlott a csaták közepén, ami hihetetlenül frusztrálónak bizonyulhatott, különösen akkor, ha a kampány egyikének számos küldetéscsatája befejezésén dolgoztunk. A Total War: Warhammer 3 fejlesztője, a Creative Assembly nekilátott a játékosok által tapasztalt problémák kijavításának, és hat hónappal később úgy véli, hogy a játék már DLC-kész állapotban van.

A Total War: Warhammer 3 első DLC-je a Champions of Chaos csomag, amely négy új legendás lordot hoz a játékba saját, egyedi frakcióikkal együtt. A DLC először egy kiszivárgáson keresztül látott napvilágot, a sasszemű rajongók a Creative Assembly által közzétett videóban szúrták ki a frakciókat. A kiszivárgást követő hetekben újabb videók kerültek fel a Total War: Warhammer 3 YouTube-csatornájára, amelyekben a rajongók közelebbről is megismerhették a játékba érkező új lordokat.

A Total War: Warhammer 3 új lordjai közül az első Azazel, a Slaaneshnek szentelt káosz démonherceg. Most leleplezték a Total War: Warhammer 3-hoz érkező utolsó karaktert. Valkia the Bloody Khorne, a Warhammer hadistenének, Khorne-nak a szolgája. Egy démonherceg lefejezett fejéből készült lándzsát és pajzsot tart a kezében, így biztosra vehető, hogy vele nem lehet majd packázni a Total War: Warhammer 3 nagy térképén.

Valkia trailerén látható, ahogy démoni szárnyaival a közelharcba csapódik. Khorne szolgájaként Valkia mechanikája a Total War: Warhammer 3-ban nagyrészt a harc körül fog forogni. Azonban különbözni fog a játék Exiles of Khorne frakciójától, mivel a játékmenete inkább a káosz istenek halandó szolgáira fog összpontosítani, az egyszerű marauderekből igazi bajnokokká fejlesztve őket.

A Champions of Chaos DLC egy új frakciót hoz, amelyben a Warhammer minden egyes Káosz-istenének szentelt karakterek lesznek, és augusztus 23-án jelenik meg. Ez ugyanaz a dátum, amikor a Total War: Warhammer trilógia összes pályája egy hatalmas kampányban egyesül, Immortal Empires néven. Aki a hatalmas új térképet szeretné bevenni és a Káosz nevében pusztítani, valószínűleg érdemes lesz beszerezni ezt a DLC-t, mivel rengeteg új egységet is hoz a sötét istenek névsorába.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu