Megint jól elküldte az anyjába Guillermo del Toro a Konamit a PT törlése miatt

Guillermo del Toro a Kojima PT tweetjére reagált egy burkolt „b*szd meg Konami”-val.

 

Már nyolc éve, hogy a PT megjelent a PlayStation Store-on. A kizárólag digitálisan elérhető demó egy új Silent Hills-játék teasereként működött. Azonban a Hideo Kojima és a kiadó Konami közötti viharos időkben a játékot törölték, és útjaik emiatt el is váltak. Kojima közeli barátja, a híres filmrendező, Guillermo del Toro is részt vett a projektben. Egy nemrég Kojimának küldött tweet-válaszában del Toro egyértelművé tette, hogy még mindig nagyon dühös rossz a Konamira.

Guillermo del Toro válaszul Kojima tweetjére, amelyben a PT nyolcadik évfordulóját ünnepelte/sajnálta, Guillermo del Toro „F.K.”-t írt.

Aki ismeri Kojima és a Konami nagyon is nyilvános szakítását, annak ismerős lehet a „F*ck Konami” kifejezés, amire del Toro itt céloz. A #FuckKonami” népszerű trending hashtag volt Konami és Kojima szakításának idején.

Egy gyors pillantás a del Toro tweetjére érkezett válaszokra azt mutatja, hogy a régi káromkodás ismét hashtagként szerepel. Nyilván néhány rajongó még emlékszik a drámára.

Azok a szerencsések, akiknek még mindig telepítve van a PT a PS4-jükön, olyan gyakran nézhetik újra, amilyen gyakran csak akarják. Azok számára azonban, akiknek már nincs letöltve, a játék örökre elveszett, mivel már nem tárolják a PlayStation szerverein (legalábbis nyilvánosan nem).

A Silent Hills törlése után Kojima megalapította saját stúdióját, a Kojima Productions-t, és elkészítette a Death Strandingot. Annak ellenére, hogy Guillermo del Toro azt mondta, hogy soha többé nem vesz részt videojátékokban, a filmes a Death Strandingben Deadman szerepében játszott, aki a Norman Reedus Samjét támogató egyik szereplő volt. Kritikánkat a Death Stranding újabb, PS5-ös kiadásáról itt olvashatjátok.

Forrás: PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu