Stuntfest: World Tour: vár ránk a nyár, és most nem lehet késnünk [VIDEO]

A Pow Wow Entertainment játéka zárt bétára készül a Steamen, igaz, mindössze ötszáz játékost hívnak meg rá…

 

A THQ Nordic Digital Showcase 2022 során bukkant fel a lenti videó, és most a Valve digitális felületén jelentkezni lehet a játék zárt bétájára, hogy ki lehessen próbálni a versenyzés és az extrém sport keverékét, amiben egy egyedi kibocsátó mechanizmus is van (annyira egyedi ez, hogy a FlatOutból származik). Tizennyolc pilóta küzd egymással egy kieséses rendszerá showban több idegőrlő játékmódon keresztül, hogy egyikük a fesztivál győztesévé válhasson.

A karakterek élő lövedékekké változnak, miután kirepülnek az autójukból, így a levegőbe repülnek párszáz méternyit. Eközben megmarad az irányításunk felettük, így lehet velük manőverezni is, miközben kiszámíthatatlan akadályokon repülnek át. Használatba vehetünk néhány kütyüt is, hogy titkos levágásokat érjünk el, ezzel pedig az utolsó pillanatban az előnyükre fordíthatjuk a helyzetünket. Egy magas ugrás után aztán egy másik járműben landolhatunk, hogy újra próbálkozhassunk.

Ha szünetet szeretnénk tartani, akkor szórakozhatunk a Stuntfest-arénában is. Ez egy nagy fesztiválos terület, ahogy a reflexünket tesztelhetjük és más, hasonló elfoglaltságú illetővel vehetjük körül magunkat. A színpad mögött tuningolhatjuk és testre szabhatjuk az autónkat vagy karakterünket, hogy a Stuntshow-bajnokság következő bajnokává válhassunk. A karakterek, ismervén napjaink trendjeit, változatosak lesznek, és a Stuntfest: World Tour Steam-oldalán például egy punkosabb beütésű nagymamát, illetve egy népszerűnek mondott streamert (online pl. Twitchen közvetítő játékost) is említettek példaként, de persze ennél több érdekesség is lesz.

Szóval a Pow Wow Entertainment lényegében fogta a Bugbear Entertainment koncepcióját (ők a FlatOut után a nemhivatalos szellemi folytatást, a Wreckfestet fejlesztették, de ebben nem voltak ott a minijátékok), és keverte a Wreckfest játékmenetével és a stílusával ezt. Ennek eredménye lett a tervek szerint az idei év során megjelenő Stuntfest: World Tour. Nem nagyon tűnik eredetinek, de ha a FlatOut 3: Chaos & Destructionnél jobb lesz a végeredmény (ez nem nehéz, mert az egy trehány játék volt…), akkor már nincs miért komolyan csalódnunk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu