Wreckreation: nyílt világú árkád versenyzés a Three Fieldstől [VIDEO]

Alex Ward, Fiona Sperry és Paul Ross, három ex-Criterionos stúdiója újabb játékkal próbálkozik.

 

A Dangerous Golf, a Lethal VR, a két Danger Zone és a Dangerous Driving után új játékon dolgozik a Three Fields Entertainment, és ezt is a THQ Nordic Digital Showcase 2022 során jelentették be. A Wreckreation egy cross-gen, nyílt világú versenyzős játék lesz, ami otthona lesz a saját MixWorldünknek (mixvilágunknak…?). Ez egy négyszáz négyzetkiloméeteres versenyzői terület lesz, amit mi magunk formálhatunk meg és zúzhatunk össze. A korábban a Burnouton és a Need For Speeden is dolgozó fejlesztők úgy tervezték meg a játékot, hogy ez egy kiemelkedő nyílt világú sandbox élmény legyen a vezetés és a versenyzés iránt érdeklődő játékosoknak.

Akár a barátainkkal közösen is megtervezhetjük a világunkat, és a Wreckreationben a célunk folytatólagosan az lesz, hogy legyőzzük a riválisainkat, nagyobb trükköket adjunk elő hozzájuk képest, és akár nagyobb ütközéseket is előadjunk a többieknél. A pályákat mi magunk tervezzük meg, így lényegében egy közösségi élményről van szó: a játék sikere azon alapulhat, hogy a játékosok menniyre érdeklődnek iránta.

Hét eltérő módon dönthetünk rekordot az általunk meglátogatott utatkon: Drift (magától értetődő), Air (mennyi időt töltünk a levegőben), Near Miss (milyen gyakran vagyunk csak centikre a tereptárgyaktól vagy a többi autótól), Stunt (milyen trükköket adunk elő), Crash (mekkorát zakózunk) és Time (milyen gyorsan érünk végig a pályán). A Vacant Lot-ok üres területek lesznek, ahol lehetőségünk lesz továbbá struktúrákat felépíteni. A nagy világunkat szabad kameraállásból tervezhetjük meg, így láthatjuk, hogy miképp helyezkednek el az ugratók, a hurkok, az akadályok, és offroad pályákat is dizájnolhatunk.

A kocsink színét, kerekeit, a nitrós lángokat, a motor hangját, vagy akár az üveg színét is beállíthatjuk, és minden testreszabási opció a tervek szerint alapból elérhető lesz. Saját, egyedi FM rádiós tekerős megoldással kínálják majd a zenét tizenhat csatornán keresztül, de egyedi Spotify playlistet is megadhatunk. A játékmenetet mi irányíthatjuk az egyedi szabályok és eventek megadásával.

A Wreckreation nem rendelkezik megjelenési dátummal még. PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu