Tales from the Borderlands: friss részletek szivárogtak ki a folytatásról!

Friss információk láttak napvilágot az új Tales from the Borderlands játékkal kapcsolatban, amelyekből kiderül az általános értékelés és néhány játszható karakter.

 

 

A Tales from the Borderlands megjelenésekor az FPS-franchise egy másfajta útra lépett, hiszen a játékosok egy történetalapú játékban merülhettek el, ahol maguk választhatták ki a kalandjukat. A folytatás már készül, és nemrég napvilágot látott egy kis részlet az új epizódból.

Az első Tales From the Borderlandshez hasonló stílusban a játékosoknak lesz lehetőségük arra, hogy maguk válasszák ki, mi történik a játékban.

A helyszín továbbra is Pandora lesz, az eredeti bolygó, ahol az összes játék játszódik, bár a játszható karakterekkel kapcsolatban közölt részletek új szereplőgárdát mutatnak be. Rhys vagy Fiona helyett a játékosok egy Anu nevű tudós és Fran, egy fagyasztott joghurtbolt tulajdonosa közül választhatnak majd. A harmadik karakter lehet Anu testvére, Octavio, de egyelőre semmi sincs kőbe vésve.

Az új legénységgel együtt érkezik a játék M18-as besorolása a gore és az erős erőszak miatt, ugyanis lövöldözésre, csonkításra, illetve elevenek és holtak trancsírozására számíthatunk majd az új Tales from the Borderlandsban. A játékos által hozott döntések hatással lesznek az adott ponton irányított karakterre, és potenciálisan végzetesek lehetnek, így a játékos kénytelen lesz újraindulni az előző ellenőrzőponton, hogy újra megpróbálja.

Az M besorolásra a játék erőszakos jellege miatt lesz szükség – így a Tiny Tina’s Wonderlands marad az egyetlen T-besorolású játék a sorozatban.

A folytatás sok más miatt is különbözik majd első Tales from the Borderlands játéktól. A Telltale Games helyett a Gearbox felel a játék gyártásáért, mivel a cég 2018-ban bezárta kapuit. A harci helyzetek és a halálos áldozatok száma is nagyobb lesz, mint az eredetiben, a bővített besorolási információk szerint több olyan helyzet is van, ami gyilkossággal jár, az egyikben például lefagyasztanak egy személyt, és darabokra törik a testét.

Bár a folytatásban Handsome Jack és csínytevései elvileg nem kapnak szerepet, remélhetőleg a komédia továbbra is domináns marad a vérontás során, hiszen mindig is ez volt a széria egyik legnagyobb erénye.

Forrás: GamingBolt

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu