Házon belül készül a következő Tales from the Borderlands!

A 2K (=Take-Two) és az Embracer Group alá tartozó Gearbox Software bejelentette a PAX East 2022-n a Gearbox műsora alatt, hogy a Telltale helyett már ők maguk fogják a „borderlandsi meséket” folytatni.

 

A színpadra pedig ki más állhatott volna mint a Gearbox vezetője, Randy Pitchford. Tudja, hogy sokan szeretjük a Borderlands univerzumát és a benne előadott történeteket. Ők is így vannak vele. Azt is tudják, hogy sokan kedvelték a Telltale epizodikus játékát, a Tales from the Borderlandset is. Onnan több karakter is eljutott a Borderlands 3-ba, és ezért eléggé szeretik azt a formátumot a karakterek és történetek alkotásához, és hogy mindezt a looter-shooter játékoktól eltérő módon fedezhessék fel.

A Tales from the Borderlandset sikeresnek kezelik, és nekik is tetszett, és mivel ők is érdeklődnek a Borderlands világának fejlesztése iránt, úgy gondolták, hogy az interaktív fikció formátumát ismét megpróbálják, de ezúttal vadonatúj karakterek és sztorik előadásán lesz a hangsúly. Ezért hamarosan (a nyár során) be fogják jelenteni az új játékot, ami ráadásul idén meg is fog jelenni a 2K (azaz a Take-Two) gondozásában. De ezúttal házon belül, azaz maga a Gearbox fejleszti a játékot.

Pitchford hozzátette, hogy ezen a projekten titokban, évek óta dolgoztak már, és alig várja, hogy a nyár során leleplezze a játékot (amit jobb név híján Tales from the Borderlands 2-nek hívunk addig is), mert akkor megmutatják, min is dolgoztak. Addig pedig a türelmünket kérte, szóval ha nem lesz addig semmilyen szivárgás, nem is fogunk hallani többet a hivatalos bemutatóig róla.

Tehát jön a Tales from the Borderlands 2, és ha idén valóban el is rajtol, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra meg fog jelenni, ugyanis az első rész is multiplatform volt. Nem lenne nagy meglepetés egy Nintendo Switch verzió sem, de azért itt valóban csak találgatunk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu