Hihetetlen, de 2023 elején jönni fog a Dead Island 2!?

Elképesztő, de igaz: miután a 2014-es E3-on bejelentették a Dead Island folytatását, egy szivárgás következtében új képeket és a dobozképet is megtekinthetjük, sőt, új jellemzést is kapott a Dambuster Studio játéka, ami a megjelenési dátumát is felfedte!

 

A Yager Interactive > Sumo Digital > Dambuster Studio irányt felmutató Dead Island 2-t az Amazon listázta ki és Wario64 írt róla a Twitteren. Lássuk, hogy mit is ír most róla az Amazon. Mivel ez hatalmas meglepetés, lefordítva közöljük az egészet: „Egy halálos vírus terjed a kaliforniai Los Angelesben, és a lakosokat kiéhezett zombikká változtatja. A város karantén alatt áll, a katonaság visszavonult. Megharapottként, fertőzöttként, de több mint immunisként megtanulod, hogyan használd fel a benned rejlő zombit. Csak te és a maroknyi másik pökhendi fickó (akik történetesen ellenállnak a kórokozónak) tartjátok Los Angeles (és az emberiség) jövőjét a kezükben. Miközben felfedezed a járvány mögötti igazságot, rájössz, hogy ki (vagy mi) vagy. Élj túl, fejlődj, mentsd meg a világot; ez csak egy újabb nap Los Angelesben!

A közkedvelt zombisaga visszatér a horror, a sötét humor és a túlzásba vitt zombigyilkolás egyedülálló képletével, amely egy epikus pulp-kalandot ölel át. A Dead Island 2 egy izgalmas, belső nézetes akció-RPG, amely egy vadonatúj játszótérre kalauzolja a játékosokat. Fedezd fel a stílusos, vibráló és zombifertőzéssel elárasztott, de ikonikus, véres Los Angelest. Találkozz életnagyságú karakterekkel. Ölj meg számtalan ellenfelet kitűnően véres részletességgel és fejlődj, hogy te legyél a legjobb zombiölő. Találkozunk a HELL-A-ban!” Ez a Los Angeles mint helyszín rémlik nekünk… úgy tűnik, hogy ez nem változott azóta.

De nézzük még, hogy mit írnak a főbb jellemzők között: „A Dead Island 2 az Angyalok Városának legikonikusabb helyszíneire kalauzolja el a játékosokat, most a horrortól megfestve egy izgalmas pulp-utazás során Beverly Hills zöldellő külvárosától Venice Beach mókás sétányáig. A harc a lehető legintenzívebb, zsigeri és véres belső nézetes élményt nyújtja rengeteg fegyverrel és taktikai (brutális) lehetőséggel, hogy átrágd magad a zombihordákon. Hat karakter közül választhatsz. Mindegyiknek saját, egyedi személyisége és dialógusai vannak. Minden egyes Slayer képességeit teljes mértékben testre szabhatod. Vadonatúj képességrendszerünkkel azonnal átpakolhatod a képességeket, és kipróbálhatod a legőrültebb buildeket.  A zombik valósághűen néznek ki és reagálnak. Ezek a mutálódott nyomorultak a Dead Island 2 újraélesztett, rothadó szíve több tucat különböző zombitípussal. Mindegyikük saját mutációval, támadásokkal és több száz Los Angeles-témájú változattal rendelkezik. A játék Day One Edition változata tartalmazza a Memories of Banoi csomagot (Banoi War bot, Memories of Banoi baseball ütő, fegyverperk) és a Personal Space képességkártyát.”

És a megjelenési dátum: a szivárgás szerint február 3-án fog jönni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ekkor fogja a Koch Media helyett immár Plaion néven futó kiadó alá tartozó Deep Silver kiadni a játékot. A PC-s verzió is szinte fix, hogy ekkor jön, ráadásul esélyes, hogy Denuvóval, ugyanis a Koch/Plaion előszeretettel használja ezt. Érzékelhető a Dying Light 2: Stay Human hatása… és fix, hogy a Gamescom nyitóestéjén hallani fogunk a játékról.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu