Days Gone: folytatás nem készült belőle, de filmes adaptáció az jön!

MOZI HÍREK – Miután a Sony az Uncharted című PlayStation-játék filmes adaptációjával – amely közel 402 millió dolláros bevételt hozott – egy mozifranchise kezdetét jelentette, most kiderült, hogy a Sony PlayStation Productions, a videojátékokkal foglalkozó részlegének filmes részlege a Days Gone mozis változatát fejleszti, amelynek főszereplője az Outlander-féle Sam Heughan lesz és az Oscar-jelölt Sheldon Turner forgatókönyvírója írja majd a sztorit.

 

A Bend Studios által készített játék, amelyből eddig 9 millió darabot adtak el, a Csendes-óceán északnyugati részén játszódik egy pusztító világjárvány után. A játék Deacon St. John egykori motoros klubtag történetét meséli el, aki a túlélésért küzd a kétségbeesés és a mutálódott, ragadozó emberek erői ellen, miközben igyekszik megtalálni élete rég elveszett, feltételezhetően halott szerelmét. Heughan fogja alakítani Deacont. Úgy hallottam, Turner forgatókönyve egy szerelmes ballada lesz a motoros filmekhez – a motor lesz Deacon egyetlen közlekedési eszköze – vagy átvitt értelemben a lova ebben a modernnek szánt westernben.

Jennifer Klein és Turner a Vendetta Productions nevű produkciós cégükön keresztül készítik a filmet. Asad Qizilbash és Carter Swan a Sony PlayStation Productions producerei.

Turner Jason Reitmannel közösen nyert Golden Globe-ot a forgatókönyvért és Oscar-díjra jelölték az adaptált forgatókönyvért az Up in the Air című filmért. Ő írta az X-Men: First Class című film történetét, és ő írta Doug Liman közelgő Everest című filmjét is, amelynek Klein a producere. Turner most írta át Liman Road House című filmjét, amelynek főszereplői Jake Gyllenhaal és Conor McGregor a Prime Video számára. A Paramount Players nemrég vásárolta meg Turnertől és Kleintől a Man of War eredeti pályáját.

A skót színész, Sam Heughan a Starz Outlander című sorozatában Jamie Fraser szerepét játssza. Szerepel Liman közelgő Everest-filmjében és Jim Strouse It’s All Coming Back to Me című filmjében. Heughan filmes munkái közé tartozik a Kate McKinnon-Mila Kunis vígjáték, a The Spy Who Dumped Me (A kém, aki dobott engem) és Vin Diesel Bloodshot című filmje. Az UTA és a United Agents képviseli.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu