BREAKING! Itt van végre a The Last of Us HBO-sorozat első, rövid teaser trailere! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ma reggel érkezett meg a postaládánkba az HBO Max programajánlója, amelyben sok, jövőbeli HBO Max sorozatba nyerhettünk betekintést, többek között a régóta várt, eredetileg PS3-ra megjelent The Last of Us című Sony PlayStation exkluzív videójáték adaptációjába is.

 

„Első betekintés a The Last of Us, The Idol és sok más HBO sorozatba. A Sárkányok háza premierrel együtt megérkezett egy új ajánló videó is, amely exkluzív bepillantást nyújt az HBO MAX kínálatába” – olvashattuk az a HBO Max sajtólevelében. Való igaz: A Sárkányok házának első része nemrég óta elérhető az HBO Max kínálatában (a kritikánkat itt olvashatjátok el), méghozzá a streaming szolgáltató új tartalmaira sem mindig jellemző 4K UHD felbontásban. Szóval reménykedhetünk, hogy a szintén kiemelt The Last of Us-t is ilyen minőségben kapjuk majd. 

Hogy mennyire, tényleg kiemelt a The Last of Us-sorozat, az onnan is látszik, hogy az összefoglaló, előzetes HBO Max trailerek között is a legvégén, teljesen különálló és jóval hosszabb szegmenst kapott, mint a többi széria jóval rövidebb bepillantást engedő előzetes trailere.

A trailerben Pedro Pascalt láthatjuk, amint éppen Joel szerepében alaposan beolvas Ellie-nek: „Lövésed sincs róla, mi az a veszteség!” – és minden eddigi kétkedésemet félretéve, The Last of Us rajongóként borsódzott a hátam, hogy Pascal mennyire beleélte magát a szerepbe. Hasonló jókat mondhatok el Bella Ramsay-ről is, aki ebben a a nagyon rövid szegmensben szintén jól hozza Ellie elkeseredettségét és félelmeit. Egy rövid pillanatig láthatjuk Nick Offermant is Bill szerepében.

Várós tehát a The Last of Us, ahogy a trailerben látható többi HBO Max sorozat is érdekesnek tűnik, és külön várom már a Tokyo Vice-t – remélem Zaslav úr nem néz majd rá „ferde szemmel”, amikor az elkaszálásra váró sorozatokat veszi éppen számba…

A teljes HBO Max trailert itt láthatjátok, alatta pedig csak a kivágott The Last of Us szegmenst.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu