[GC 2022] Új előzetest kapott a Dead Island 2, de a PC-s játékosok bosszankodhatnak… [VIDEO]

A közönség régóta vár a Dead Island 2-re, ám úgy tűnik, a PC-s változatot a megjelenés idején hiába is keressük majd a Steamen.

 

 

A Dead Island 2 a Gamescom Opening Night Live színpadán egy új trailerrel és egy 2023 februári megjelenési dátummal jelentkezett újra, a PC-s játékosok pedig egy további részletre érdemes, hogy odafigyeljenek: úgy tűnik, hogy ez a játék Epic Games Store exkluzív lesz.

A sajtóközlemény megerősíti, hogy a Dead Island 2 „PC-re az Epic Games Store-on keresztül” 2023. február 3-án jelenik meg.

Emellett persze jön PS5-re, PS4-re, Xbox Series X és S-re, Xbox One-ra és Google Stadiára is. Az előrendelések már élnek az Epic Games Store-on, de a Steamen még áruházi oldala sincs a játéknak. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a Valve áruházából szerezd be a digitális PC-s játékaidat, akkor ezt veheted figyelmeztetésnek.

Az Epic-exkluzivitás általában hat vagy 12 hónapig tart, így ha a Steam-kiadásra vársz, akkor valószínűleg 2023 augusztusáig vagy 2024 februárjáig kell várnod. Ha a Dead Island 2-re a 2014-es első leleplezés óta vársz, akkor mostanra valószínűleg már több mint elég türelmet gyűjtöttél ahhoz, hogy még egy évet kibírj, nem igaz?

A gameplay-leleplezés előtt néhány szerencsés újságíró ki is próbálhatta a Dead Island 2-t, és úgy tűnik, mindenkit lenyűgözött a játék pompásan véres közelharca és bámulatos látványvilága.

Azt, hogy a játék ilyen látványos legyen, részben az a tény tette lehetővé, hogy nem rendelkezik teljesen nyílt világgal, bár rengeteg lehetőséget ad a felfedezésre és a mellékküldetések teljesítésére.

Forrás: Epic Games Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu